Franchisenemer

Bent u  als franchisenemer op zoek naar een doeltreffende franchiseformule? Dan doet u er goed aan u hierin onafhankelijk te laten adviseren. Iedere formule is namelijk anders. En – net zoals bij iedere vorm van ondernemerschap – is het van belang om u goed voor te bereiden en inzicht te krijgen in de kansen en risico’s van franchising. De FranchiseAdviseur kan u bijstaan. Bij ons treft u iemand die de markt van franchiseformules goed kent en  die toegang heeft tot alle formules in de markt. 

Bent u ondernemer?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan duidelijk maken of er een wederzijds vertrouwen is. En zeker niet onbelangrijk, of u als ondernemer geschikt bent voor de rol van franchisenemer.

Vervolgens kunnen we voor de juiste uitgangspunten een persoonlijk profiel opmaken, een zogenaamde PPA . Zo brengen wij in kaart welke formule het beste bij u past. De investering voor een PPA (€ 200,00) is snel terugverdiend, omdat we daarna gericht en snel de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Verder kijken wij met u mee naar het franchisecontract, de spelregels en het exploitatiemodel.  Ook trekken wij referenties na bij de bestaande franchisenemers. Wij helpen u bij de bewustwording; het tekenen van een contract voor drie tot vijf jaar is een serieuze weloverwogen keuze. Ons advies is op basis van een uurtarief. Die investering blijkt later snel terugverdiend, dus laat u adviseren!

Wederzijds belang

De FranchiseAdviseur werkt anders dan de meeste adviesbureaus. We ontvangen geen aanbrengfee van de franchisegever. Op deze manier garanderen wij onze objectiviteit bij de selectie van de juiste formule voor u als franchisenemer.  Omdat zowel de franchisegever, franchisenemer als wij  baat hebben bij een juiste match, dienen wij de belangen van alle partijen. Dat is een rol die goed bij ons past.

Daag ons uit

Voor franchisenemers treden wij op als eerste gesprekspartner.  De FranchiseAdviseur is al twintig jaar actief in franchising en contacten met ander formules zijn zo gelegd. Uiteraard hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk. Hierin zoeken en vinden wij graag uw nieuwe uitdaging. De FranchiseAdviseur werkt gemiddeld voor zo’n vijfentwintig formules tegelijk. De werkzaamheden variëren van ontwikkeling van de formule tot werving en selectie van nieuwe franchisenemers. We dragen zorg voor het geven van uitvoer  tot aan het franchisejaarplan en de begeleiding van franchisecommissies. Mocht er in ons klantenbestand geen geschikte formule zitten, dan zoeken we de juiste formule voor u in de markt. 

Zoekt u meer informatie over de volgende onderwerpen, klik op de link

Franchise mediation

Zoekt u naar een franchiseformule die bij u past?  Laat het ons weten en stuur ons uw gegevens.

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur