Fieldbox

Wordt u franchisenemer van Fieldbox?

De klant van vandaag en morgen wordt steeds veeleisender en verwacht meer volledige, correcte en vooral snellere informatie. Om te voldoen aan deze verwachtingen betekent dit voor organisaties vaak méér overleg, meer werknemers, méér e-mailtjes, méér afstemming en dus ook méér ruis. Fieldbox lost dit op! Fieldbox is een product waarmee werkprocessen gedigitaliseerd worden, zoals: het plannen van opdrachten, informeren van werknemers en het versturen van facturen. Dit blijkt een succes en daarom zoeken wij naar franchisenemers die de Fieldbox vanuit hun eigen onderneming verder gaan verspreiden!

Hoe werkt het?

Met Fieldbox wordt alles gerealiseerd vanuit één omgeving en één systeem die toegankelijk is via pc, tablet en eigen smartphone app voor klanten.
Onze klanten werken met het zogeheten Control-board en Field-board. Het Control-board is het online planboard waarin nieuwe activiteiten toegevoegd en toegewezen kunnen worden aan het team. De fieldworker wordt daarmee direct en automatisch geïnformeerd en geïnstrueerd. Middels de Fieldbox Field-board tablet wordt de fieldworker naar het desbetreffende werkadres genavigeerd en wordt er onder andere een rittenadministratie bijgehouden. Na het afronden van de opdrachten kunnen klanten direct aftekenen en afrekenen en ze ontvangen direct de pakbon en factuur in hun mailbox, oftewel nooit meer gedoe met papier!
Fieldbox is overzichtelijk, zorgt voor minder fouten in het proces en het bespaart veel tijd. Klanten waarderen de service en snelle afhandeling met als resultaat blije klanten en tot wel twee uur meer effectieve werktijd per dag; een win-win-win situatie en dat blijkt succesvol! Neem ook eens een kijkje op onze website om meer te weten te komen over Fieldbox.

Fieldbox

Een eigen franchiseonderneming

Vanwege dit succes, de aanhoudende groei en marktmogelijkheden, is de ‘Fieldbox franchiseformule’ ontwikkeld. Binnen Team Fieldbox Nederland zijn we op zoek naar enthousiaste ondernemers die het product ‘Fieldbox’ vanuit hun eigen franchiseonderneming gaan verkopen. Heeft u altijd al ondernemer willen worden, gelooft u in de Fieldbox oplossingen voor bedrijven in de regio waar u woont? Elke franchisenemer krijgt een exclusieve regio tot zijn of haar beschikking. Hierdoor is de franchisenemer gegarandeerd van een eigen werkgebied. Als franchisenemer houdt u zich bezig met de verkoop (-ondersteuning) van Fieldbox voor bedrijven in de buitendienst. Concreet betekent dit het onderhouden en leggen van contacten; bedrijven bezoeken en netwerken om de Fieldbox onder de aandacht te brengen en te verkopen.

Uw profiel

Naast HBO werk- en denkniveau beschikt u over minimaal 3 jaar commerciële ervaring. Sales-ervaring is een absolute must. Daarnaast blijkt het succes in de praktijk vooral bepaald te worden door uw persoonlijkheid, drive, ondernemerschap en de bereidheid te investeren in uw toekomst.
Om erachter te komen of u geschikt bent, is het goed om antwoord te geven op de volgende vragen:
1. Krijgt u energie van uitdagingen?
2. Wordt u enthousiast van het idee van een eigen onderneming en durft u die kar te gaan trekken?
3. Bent u doelgericht en vasthoudend?
4. Bent u goed in het leggen van nieuwe en duurzame contacten?
5. Bent u een geboren verkooptalent? en krijgt u een kick van elke nieuwe klant die u binnenhaalt?
6. Heeft u zin om Fieldbox verder in Nederland te gaan introduceren en organisaties te helpen nog efficiënter te werken?
7. Kunt u uzelf conformeren aan de regels van een franchisegever?
8. Heeft u nu al 6 keer ja gezegd?
Dan zijn wij misschien wel op zoek naar u en bieden wij u een unieke kans: een eigen Fieldbox vestiging!

Uw succes is ons succes

Fieldbox doet er alles aan om haar franchisenemers te voorzien van een uitstekende ondersteuning. Door veel werk uit handen te nemen bij zowel de start als ook bij de dagelijkse bedrijfsvoering, blijft er voor u meer tijd over om een commercieel succesvol Fieldbox franchisenemer te worden. U staat er dus niet alleen voor. De complete basis, waaronder het trainingsprogramma, een CRM-systeem, de marketing, de materialen, de ondersteuning bij het generen van leads, de administratie, de facturatie en alle overige aspecten van de onderneming worden door de Fieldbox organisatie aan u ter beschikking gesteld.
Samenwerking: Als u geïnteresseerd bent zijn er diverse mogelijkheden waarop we samen zouden kunnen werken
(1) Trainee in loondienst en klaargestoomd worden tot franchisenemer.
U start in loondienst als trainee en wordt vervolgens begeleid om uiteindelijk als franchisenemer uw eigen Fieldbox vestiging te gaan runnen. Tijdens uw traineeship volgt u diverse cursussen in onder meer productkennis, sales, marketing, ondernemerschap, belastingen en financiën.
(2) Volwaardig franchisenemer (of een tussenvorm). U bent ondernemer, doet alle investeringen zelf en gaat meteen na het succesvol afronden van de basistraining, aan de slag als volwaardig franchisenemer in uw eigen regio. Van ons ontvangt u het Fieldbox starterspakket, waardoor u direct van start kunt met uw onderneming, natuurlijk met alle nodige support vanaf onze kant.

Ik ben geïnteresseerd om franchisenemer te worden. Wat moet ik doen?

Stuur uw CV en pasfoto naar team Fieldbox Nederland. Indien u voldoet aan de eisen, zal Arie Uyttenbroek van De FranchiseAdviseur, contact met u opnemen om u uit te nodigen om kennis te maken en u nog meer te vertellen over Fieldbox, de verdere (selectie)procedure en de daarbij horende financiële informatie. Wilt u nu alvast meer informatie over Fieldbox, dan verwijzen we u graag door naar onze website www.fieldbox.nl. Hier kunt u ook heel makkelijk extra informatie aanvragen. Ook kunt u direct contact opnemen met Arie Uyttenbroek: 06 22785984.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur