InfraLigne

Afslanken staat bij vele mensen hoog bovenaan het prioriteitenlijstje. Soms omdat er net een paar kilo’s af moeten, soms vanwege dreigende gezondheidsproblemen.

Bij InfraLigne helpen ze hun klanten met het bereiken van hun doelen op een wetenschappelijk ondersteunde manier. Namelijk met behulp van een infraroodwarmte cabine. Gedurende 30 minuten worden er specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach uitgevoerd. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 calorieën per oefensessie).

Hoe het werkt

De cliënt sport in een speciale infraroodcabine. Tijdens het sporten wordt de cliënt constante begeleiding door een bewegingscoach. Na iedere 5x sporten vindt er een evaluatie plaats:  er wordt een nieuwe lichaamsmeting gedaan, de voeding wordt besproken  en het sportprogramma wordt aangepast.

Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten worden ontlast. De infraroodwarmte dringt tot 4 cm diep door in de huid, gevolg hier van is:

  • ontgifting, verbeterde stofwisseling
  • stimulering van de bloedsomloop
  • sterke verbetering van de spierelasticiteit (neemt toe met 30%)
  • cellulitis verdwijnt en de huid wordt strakker en gezonder.

Franchisen bij Infraligne

Jij hebt

Een klik met mensen (mannen en vrouwen, jong en oud) met overgewicht. Je weet hoe zij zich kunnen voelen en waar hun blokkades (kunnen) zitten. Als mensenmens combineer je jouw warme, persoonlijke interesse met een goed gevoel voor ondernemen. Vanzelfsprekend ben je geïnteresseerd in sport, gewichtsbeheersing en het uiterlijk van zowel vrouwen als mannen.

Samenwerkend ondernemen

Binnen een door jou opgebouwd team verdeel je alle taken en ben je een echte studiomanager. Samenwerken is jou op het lijf geschreven. Met jouw team en met een part-time aan te trekken diëtiste en fysiotherapeut(e) ga je aan de slag in je eigen gebied.Wij gaan jou en je teamleden waardevol ondersteunen met al onze kennis en kunde op het gebied van training, coaching en promotie. Als basis gebruik je de unieke, beproefde InfraLigne franchise methode. Er is voor jou voldoende ruimte om te ondernemen. Samen werken we aan een rendabele studio, op een zo kort mogelijke termijn!
Om een kijkje te nemen op de website van InfraLigne: klik hier

Indien u meer wilt weten over deze formule neem contact op met De FranchiseAdviseur via de mail.
Of bel ons rechtstreeks op 040-7878474

 

 

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur