JobManiac

JobManiac is een jong en dynamisch uitzendbureau. Deze onderneming is in 2012 opgericht door Willem Faasse en inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt van uitzenden en detacheren. JobManiac onderscheidt zich van andere uitzendorganisaties door haar snelle, toegankelijke en persoonlijke aanpak. Eenieder die gevoelig is voor een positieve energie, groei en ontwikkeling, zal zich bij JobManiac op de juiste plek voelen.

Jobmaniac levert vakmensen in diverse disciplines en in eerste instantie vanuit een eigen bestaand netwerk. Zo kan een vestiging voornamelijk vakmensen uit de financiële branche leveren en zien we bij de bestaande vestigingen dat deze met name vakmensen leveren zoals:

– lassers, metaalbewerkers en constructiebouwers;
– hoveniers, stratenmakers en grondwerkers;
– kraan- en shovelmachinisten;
– chauffeurs (tractor, heftruck en vrachtwagen);
– timmermannen, schilders en bouwvakkers;
– matrozen, schippers en zeevarenden.

Hoe fijn is het om een eigen vestiging te kunnen starten! De vrijheid als zelfstandig ondernemer, het maken van eigen keuzes, het bepalen van uw eigen agenda en de formule van JobManiac die u ondersteunt. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het kan! Herkent u zich in de kernkwaliteiten van JobManiac: snel, toegankelijk en persoonlijk,  dan gaat u wellicht binnenkort úw eigen vestiging van JobManiac openen. Hieronder vertellen we u meer over de toegevoegde waarde van JobManiac, maar eerst geven we u in onderstaande animatiefilm een korte impressie van franchise bij JobManiac.

JobManiac

De dynamische franchiseformule van JobManiac biedt u als ondernemer grote voordelen. U wordt onder andere ondersteund op de volgende gebieden:

– Administratie (backofficedienstverlening)
– Opleiding en coaching
– Websites (met bijbehorende recruitment tools / vacaturebanken)
– Landelijk opererend sterk merk.

De servicemedewerkers op het hoofdkantoor nemen u verschillende administratieve taken uit handen, zoals de salarisadministratie en de verloning van de kandidaten. Hierdoor kunt u als ondernemer uw tijd besteden aan het succesvol maken van uw eigen vestiging. Vanaf januari 2018 vindt u het hoofdkantoor op een fantastische nieuwbouwlocatie in Goes. Klik hier om een kijkje te nemen naar de ontwikkelingen van dit kantoor van de toekomst.

Alle ondernemers die een eigen uitzendbureau beginnen krijgen een uitgebreide opleiding waarin alle ins & outs van het ondernemerschap in arbeidsbemiddeling aan bod komen. Door middel van een praktijkgerichte opleiding maakt u meteen een goede start met het runnen van uw eigen vestiging. Natuurlijk heeft u er veel voordeel bij dat u reeds ervaring heeft in de arbeidsbemiddeling, want uiteindelijk moet u een groot deel zelf gaan doen. Een bestaand netwerk kan u helpen bij een snellere opstart. Onderdelen die tijdens de training aan bod komen zijn o.a. de wet- en regelgeving van de uitzendbranche en de eisen die de wet stelt aan een uitzendbureau, voor zover u hier nog niet mee bekend bent. Daarnaast wordt u doorlopend ondersteund door middel van professionele coaching en begeleiding.

Om een kijkje te nemen op de website van JobManiac: klik hier

JobManiac

Is uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en De FranchiseAdviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chantal van Gerven

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-21505126
e. chantal@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur