ShabuToGo

Restaurant ShabuShabu ontwikkelt  in samenwerking met De FranchiseAdviseur franchiseformule voor ShabuToGo.

Over Shabu Shabu

Het idee voor restaurant Shabu Shabu is acht jaar geleden ontstaan door een jonge entrepreneur die inspiratie kreeg om met traditionele Japanse recepten te werken en met succes aan te passen aan de westerse smaak en het creëren van nieuwe recepten van alle sushi’s en maki’s.

“Shabu Shabu werkt enkel met verse producten om zodoende een onberispelijke kwaliteit en smaak te kunnen aanbieden aan onze gasten.
Ons doel is om u te verrassen door het aanbieden van heerlijke smaken die uw smaakpapillen zal ontwaken en tevens om u de overgang gemakkelijker in de wereld van gezonde en verse voedsel te helpen.
We zijn bereid om van onze heerlijke vissen, positieve indruk en de boodschap van gezonder leven aan zoveel mensen mogelijk te brengen”.

Over ShabuTogo

Naast de ShabuShabu restaurants zijn er inmiddels 4 ShabuToGo vestigingen; de afhaal- en bezorgservice van shusi voor thuis of zakelijk.

Deze vestigingen worden gerund door franchisenemers.
Er zijn er inmiddels 4:

  • Rotterdam
  • Alexandrium
  • Apeldoorn
  • Zoetermeer

In samenwerking met De FranchiseAdviseur ontwikkeld de franchisegever de formule; een professionaliseringsslag met de juiste documenten, handboek en afspraken. En het bewerkstelligen van de juiste groeistrategie.

www.shabushabu.nl

www.shabutogo.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur