StumpBusters

StumpBusters – Dé specialisten in het verwijderen van boomstronken

StumpBusters is het grootste verwijderaars netwerk van boomstronken in het Verenigd Koninkrijk en is nu ook in Nederland actief. De organisatie werd in 1994 in Thames Valley opgericht en is sindsdien enorm gegroeid. Darren (eigenaar) is in 2006 als franchisenemer begonnen en breidde de organisatie uit naar vier verschillende gebieden. In 2013 heeft hij StumpBusters VK overgenomen.

StumpBusters beschikt over geschikte werktuigen voor alle opdrachten, zowel bij mensen thuis als bij bedrijven. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde werktuigen om boomstronken probleemloos te verwijderen, door ze te verpulveren tot boomsnippers. De frees verwijdert de boomstronk zonder de grond te verstoren. Daarnaast voorkomt het hergroei, waardoor de grond weer voor alles kan worden gebruikt. Door de 22 jaar ervaring weet StumpBusters wat de beste apparatuur op de markt is en worden deze gebruikt om onderhoud en stilstand van de apparaten te minimaliseren. Dit alles om de klant de beste service te bieden.

StumpBusters

Waarom StumpBusters?

Boomstronken moeten om verschillende redenen verwijdert worden, zowel voor bedrijven als bij mensen thuis. Dit maakt dat er voldoende opdrachten in de markt zijn voor u om aan de slag te gaan. De bomen hoeft u niet zelf om te kappen. Opdrachten voor het verwijderen van boomstroken komen binnen naar aanleiding van doorverwijzingen via tuinbedrijven, boomchirurgen en andere opdrachtgevers, met wie een zo goed mogelijke zakelijke relatie wordt opgebouwd. Doordat StumpBusters zich volledig richt op dit specifieke aspect van de werkzaamheden aan bomen, kunnen ze onafhankelijk blijven en optimale service leveren.

Benodigde zaken:

 • Gespecialiseerde werktuigen (frees);
 • Licentie voor vijf jaar (kan verlengd worden), om het recht te verschaffen zaken te doen onder de naam StumpBusters binnen uw rayon.

Vanuit StumpBusters:

 • Naamsbekendheid op internationaal niveau;
 • Exploiteren van een franchiseformule die zich bewezen heeft in de markt;
 • Ondersteuning bij branding-activiteiten, marketingmaterialen, documentatie en werktuigonderdelen;
 • Volledige training op het gebied van bediening, werktuigen, gezondheid & veiligheid en verkoop & marketing;
 • Bedrijfswebsite met mogelijkheid deze te personaliseren;
 • Telefonische antwoorddiensten en gratis 0800-nummer.

StumpBusters over de franchisenemers:

“Onze franchisenemers willen meestal hun levensstijl veranderen en hebben ervaring op zeer uiteenlopende gebieden als; verkoop, financiën, bouw, landbouw, politie, taxichauffeur of sociaal werker. Wat ze allemaal gemeen hebben is de wens om onafhankelijk en succesvol te zijn. Daarnaast hebben ze een goede motivatie, een liefde voor de buitenlucht en interesse om deel uit te maken van een team dat internationaal opereert.”

Bent u iemand die:

 • Zelf gemotiveerd is;
 • Goed kan communiceren;
 • Enthousiast en overtuigend is;
 • Goed georganiseerd;
 • Graag buiten is?

Wanneer u op bovenstaande punten ‘ja’ kan zeggen, dan komen wij graag met u in contact.

En nu?

Meer informatie over de StumpBusters formule, wordt in onderstaande video gegeven.

De FranchiseAdviseur biedt een ondersteunende en coördinerende rol bij het vinden van een juiste match tussen franchisegever en franchisenemer. Door de persoonlijke aanpak brengen wij het adviseurschap dichterbij. Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden en wat voor u een logische vervolgstap binnen het proces is. Mocht u interesse hebben in deze succesvolle internationale formule, dan kunt u voor meer informatie hier contact met ons opnemen.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur