Fieldbox op de beurs Transport & Logistics

Fieldbox op de beurs ‘Transport & Logistics’, dé plek om leads te verzamelen!

De beurs ‘Transport & Logistics’ draait om het ontdekken en tentoonstellen van logistieke oplossingen. Dit is precies wat Fieldbox biedt: Een intelligente, innovatieve logistieke oplossing! Het kon daarom ook niet missen dat Fieldbox hierbij aanwezig zou zijn. 3 Dagen lang gaat team Fieldbox hun doelgroep ontmoeten, Fieldbox presenteren en op die manier warme leads verzamelen. Deze leads verzamelt Fieldbox om door te kunnen geven aan hun franchisenemers, die op deze manier enorm worden geholpen in het verkopen van hun product.

Fieldbox

Fieldbox hecht grote waarde aan het persoonlijk ondersteunen van haar franchisenemers.

Elke franchisenemer bij Fieldbox krijgt gegarandeerd 250 leads van Fielbox.

Naast het aanleveren van leads, biedt Fieldbox veel trainingen aan haar franchisenemers. Tevens staat er een heel marketing-team klaar om de franchisenemer te ondersteunen en hoeft de franchisenemer niet om te kijken naar alle administratieve rompslomp.

Bent u een sales-talent, die de uitdaging van een eigen onderneming aan durft te gaan? Dan is Fieldbox de ideale stap voor u. Een sterke formule, boordevol kansen en professionele, persoonlijke ondersteuning. Bezoek op hun stand op de beurs, waar u direct met een van de teamleden in gesprek kunt.

terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.