Seminar: Franchise & Crowdfunding

Franchising is een fantastische bedrijfsvorm voor ondernemende mensen. Een eigen zaak, met de ondersteuning en naamsbekendheid van een formule. Wie begint als franchisenemer, moet meestal wel eerst investeren. Startende franchisenemers hebben veelal behoefte aan een financiering van tussen de 25.000 en 250.000 euro. Een bedrag dat ‘de crowd’ prima bijeen kan brengen. Bij de grote banken vallen dergelijke bedragen vaak buiten de boot of zijn de voorwaarden voor zo’n MKB-krediet niet aantrekkelijk. Steeds meer formules en franchisenemers ontdekken de kracht van crowdfunding. Of zoals ze het bij Kapitaal Op Maat noemen: bankvrij financieren.

Op donderdag 6 april verzorgt De FranchiseAdviseur het seminar ‘Franchise & Crowdfunding’  met als gastspreker de heer Pim van de Velde. Pim is een Marketing & Communicatie man pur sang. Na ruim 23 jaar te hebben gewerkt voor een groot Internationaal handelsconcern heeft hij in 2013 het roer omgegooid en samen met 7 andere ondernemers heeft hij het Crowdfunding platform Kapitaal Op Maat opgericht.

Om een kijkje te nemen op de website van Kapitaal Op Maat klik hier

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van crowdfunding, dan nodigen wij u hierbij uit voor het seminar. 

Wanneer: donderdag 6 april

Tijd: 10:00 – 12:30 u met aansluitend een lunch (ontvangst vanaf 9:30 uur)

Waar: Mazars – Flight Forum 760 – Eindhoven

Voor wie: franchisegevers

Door wie: De FranchiseAdviseur, Kapitaal Op Maat, Mazars

Kosten: GRATIS

Let op: u dient zich vooraf aan te melden, want vol = vol. Om u direct aan te melden klik hier

Indien u graag op de hoogte wordt gehouden van onze volgende gratis seminars, dan verzoeken wij u vriendelijk hieronder uw gegevens in te vullen.

 

 

terug naar franchisenieuws overzicht