Adverteren in onze nieuwsbrief

De FranchiseAdviseur biedt u de mogelijkheid te adverteren in de nieuwsbrief, die ca. 5 x per jaar exclusief wordt verzonden aan onze klanten, voormalige klanten, prospects en strategische partners. Het betreft een zogenaamde digitale nieuwsbrief / e-nieuwsbrief.

De nieuwsbrief verschijnt ca. 5 x per jaar, met een minimum van 4 x per jaar. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid nieuws om te melden. Het advertentieformaat bedraagt 500 x 270 pixels, bij voorkeur een .jpg bestand van maximaal 1 Mb. Aan de advertentie wordt een link gekoppeld naar uw website. De FranchiseAdviseur hanteert een maximum van 2 advertenties per nieuwsbrief. Advertenties worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De kosten voor een advertentie zijn € 75,- excl. BTW per plaatsing.

Kleurgebruik, tekst en invulling zijn uiteraard geheel aan u te bepalen, doch behoudt De FranchiseAdviseur het recht een advertentie niet te plaatsen wanneer deze een ander partij kan schaden of kwetsen. Wilt u weten wanneer de volgende nieuwsbrief uitkomt, of er nog ruimte is om te adverteren en wat de deadline is voor het aanleveren van een advertentie, dan kunt u contact opnemen met info@franchiseadviseur.nl

Voorbeeld advertentie:

advertentie