Amy Maas franchisenemer Bouw bij FlexFirst

Amy Maas FlexFirst Bouw

FlexFirst directeur Bart Withagen overhandigt het officiële Formule Handboek aan franchisenemer Amy Maas

 

Nieuwe loot aan de stam

Op 1 juli is Amy Maas toegetreden als franchisenemer bij FlexFirst Personeelsbemiddeling.
Amy, 37 jaar, is gespecialiseerd in de sector Bouw en zal, vanuit het moderne hoofdkantoor in Best, de aannemers en de vaklieden
in de regio Midden Nederland overtuigen van haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van arbeidsflexibilisering in de Bouwsector.

Amy Maas bemiddelt zowel CAO personeel (timmerlieden, metselaars, opruimers, schilders, etc.) als ook UTA personeel (werkvoorbereiders, calculators en projectleiders). Ook ZZP-ers zijn welkom en kunnen mooie en langdurige projecten in de renovatie-, woningen utiliteitsbouw tegemoet zien.
De afgelopen 1,5 jaar is veel gebeurd op de arbeidsmarkt. De nieuwe Wet Werk en Zekerheid heeft haar intrede gedaan en dat zorgt voor extra vraag naar advisering en begeleiding van de personeelsvraagstukken in de markt. Sinds 2009 biedt FlexFirst de diensten Uitzenden, Detacheren, Werven & Selecteren, Payrollen en Consultancy aan.

Ruim 200 werkenden 

Inmiddels werken er meer dan 200 uitzendkrachten in deze regio via FlexFirst. “In 2015 is FlexFirst omgeturnd naar een franchiseformule. Dit geeft de franchisenemers de mogelijkheid om vanuit het eigen ondernemerschap de markt te ontzorgen. Dit uiteraard met de ondersteuning van een professionele Back Office én een merk dat continu in beweging en ontwikkeling is”, aldus een enthousiaste oprichter Bart Withagen.

 

www.flexfirst.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

 

 

 

terug naar franchisenieuws overzicht