André Aaij over nieuw hotel Ibis Styles Haarlem City

Vandaag 21 december opent het Ibis Styles Haarlem City voor het eerst de deuren aan de sportboulevard van Haarlem. Voor general manager André Aaij wordt het zijn tweede hotel dat hij onder zijn hoede neemt, naast het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk. Hoe kan je als manager schipperen tussen twee franchises? En waarom is er voor het Ibis Styles Haarlem City gekozen voor een sportthema? Die antwoorden vind je in onderstaande video.

André Aaij

Klik op de afbeelding voor de video en dit artikel

Het gloednieuwe Ibis Styles Haarlem City ligt aan de sportboulevard van Haarlem. De ijsbaan ligt pal naast het hotel en vanuit de lounge en diverse kamers kun ju genieten van een prachtig uitzicht op de ijsbaan. Het thema sport is daarom onontbeerlijk! Elke kamer heeft een eigen sportthema met diverse sportafbeeldingen. Het hotel serveert een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant, welke bij de prijs is inbegrepen. Ontdek Haarlem en geniet van een grote diversiteit aan musea, winkels en restaurants. Daarnaast ligt het hotel dicht bij het strand van Bloemendaal en de stad Amsterdam.

In 2014 heeft een interview plaatsgevonden met André Aaij over het Raddison Blu Palace Hotel in Noordwijk. Dat interview is hier terug te lezen.

Geschiedenis

André Aaij heeft in twee opzichten historie geschreven. Ten eerste: hij is inmiddels bijna acht jaar (sinds januari 2010) de GM van het Palace Hotel, hetgeen beslist vermeldenswaard is, want zijn voorgangers volgden elkaar in hoog tempo op. Ten tweede: hij heeft het ‘stand alone non-branded’ hotel van Paul Brandjes (directeur-eigenaar van De Raad Bouw) tot een ketenhotel weten te maken. Dat zal ongetwijfeld wat overtuigingskracht gevergd hebben.
Daarbij moet onmiddellijk de kanttekening geplaatst worden dat zijn hotel nog altijd redelijk uniek is, aangezien Nederland slechts twee andere Radisson Blu hotels telt: Amsterdam Airport (Schiphol) en Amsterdam (centrum).

Bron: hospitality management en Uitgeverij PS

terug naar franchisenieuws overzicht