AVG: wij hebben uw toestemming nodig om u te mogen blijven informeren

Uw contactgegevens zijn momenteel bij ons bekend als relatie van De FranchiseAdviseur. Graag willen we u ook in de toekomst op de hoogte houden van informatie over de ontwikkelingen binnen franchise, over geplande seminars en over franchiseformules die op zoek zijn naar ondernemers om zich aan te sluiten. Om deze informatie te kunnen blijven ontvangen dient u zich hieronder te registreren. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden.

privacy

Privacy Policy: Klik op de afbeelding

Waarom moet ik me registreren om de informatie te blijven ontvangen?
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele EU. De Wet bescherming persoonsgegevens geldt dan niet meer. Met de komst van de AVG krijgt u meer en verbeterde privacyrechten. Voor meer informatie verwijzen we u naar de autoriteit persoonsgegevens.

Mocht u hier verdere vragen over hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@franchiseadviseur.nl of bel 040-7878474

Als u niet reageert, gaan wij er vanuit dat u geen nieuwsberichten van De FranchiseAdviseur wilt ontvangen. Registreer daarom direct:

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Ja, ik geef De FranchiseAdviseur toestemming om mij informatie te blijven sturen. Ik kan me hier op ieder gewenst moment voor afmelden.