Baden+ groeit door naar 34 franchisenemers!

Baden+ de jongste franchise-organisatie in de sanitair branche heeft binnen 5 jaar een groei gerealiseerd van 34 franchisenemers.

Eind 2015 traden Aangenaam Badkamers uit Houten en Astra Sanitair in Woerden toe tot de Baden+ franchiseformule. In 2016 hebben Wouters Tegels en Sanitair uit Baarle Nassau en Everts Sanitair BV uit Haarlem gekozen voor Baden+.

Ook ondersteuning bij het winkelontwerp vind je bij Baden+

David Hoeksema en Gert Veenendaal van Aangenaam Badkamers komen beide uit de sanitair branche en zijn met veel enthousiasme en vakkennis gestart met een nieuwe moderne badkamershowroom in Houten. Baden+ heeft bij het ontwerp van de showroom nauw met de ondernemers samengewerkt. Peter Dokkum van Astra Sanitair had een badkamershowroom in Gouda en gaat verhuizen naar Woerden waar op dit moment gewerkt wordt aan een nieuwe showroom die medio maart 2016 wordt geopend. Naast ontzorging op het gebied van reclame en online-marketing heeft Baden+ ook de expertise in het ontwerpen van een commerciƫle badkamershowroom passend in de huidige trends.

Wouters en Everts kiezen voor Baden+ vanwege het sterke reclamepakket

Wouters Tegels en Sanitair draait al een flink aantal jaren mee in de sanitair- en tegelbranche en heeft een gevestigde naam in de regio. De keuze voor Baden+ is met name gevoed door de sterke online ondersteuning vanuit Baden+. Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem is een mooie sanitairshowroom met installatiebedrijf. Marcel Mathot geeft aan meer aandacht te willen besteden aan de positionering naar de consument. De komende jaren zal Baden+ voor hem een sterke partner hierin zijn.

Mede dankzij veel ervaring in en kennis van de sanitairbranche is Baden+ in staat om te groeien.

terug naar franchisenieuws overzicht