Baden+ groeit goed door!

In de eerste maanden van 2015 mocht de formule Baden+ 3 nieuwe franchisenemers verwelkomen. Allereerst Oude Geerdink Tegels & Sanitair uit Albergen en Van der Laan Keukens- en Sanitair Centrum uit Dokkum. Eind maart tekende ook Bliek Sanitair uit Volendam de overeenkomst met Baden+.
Het aantal aangesloten franchisenemers komt daarmee op 29.

logo-badenplus2 180x180

Waarom Baden+?

Voor alle drie de showrooms geldt 1 belangrijke motivatie: Professionele reclame voor mijn bedrijf in de regio, zodat we bouwen aan de toekomst. Frank Oude Geerdink is na een aantal lastige jaren weer klaar om stappen te zetten. “Door met Baden+ samen te werken gaan we op regelmatige basis reclame maken in de regio met mijn eigen naam groot op alle uitingen. En nu denk ik; had ik dat maar eerder gedaan, de eerste folder bracht gelijk traffic in de showroom!”

Ook Van der Laan, al 30 jaar specialist in keukens, sanitair en houten vloeren in Friesland ziet de voordelen van het ontzorgen op het gebied van reclame maar wel zelf ondernemer blijven. “We hebben voor Baden+ gekozen, omdat ik baas in eigen huis wil blijven. Maar als ondernemer heb je zoveel taken dat het er snel bij inschiet om reclame te maken. Een goed marketingbeleid is onontbeerlijk tegenwoordig. Anders vergeten mensen dat je er bent en dat is funest”, aldus Carina de Bruin. Naast de ondersteuning op reclame gebied biedt ook de inkoop extra voordelen voor alle Baden+ franchisenemers.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.baden-plus.nl of kunt u contact opnemen met:

Baden+
Saskia Euwe (directeur / eigenaar)

T 0344 200 103
M 06 8178 8030
E. s.euwe@baden-plus.nl

terug naar franchisenieuws overzicht