Belangenvereniging voor franchisenemers

Een belangenvereniging zet zich in voor professionalisering van een bepaalde branche. Ook geeft het een specifieke groep of branche een gezamenlijke stem. En samen staat men sterker.

Belangenverenigingen zijn er onder andere in de zorg en luchtvaart, maar er zijn ook belangenorganisaties voor milieuorganisaties en huizenbezitters. En dit allemaal om ervoor te zorgen dat een bepaalde groep zich samen hard kan maken voor een gezamenlijke doel. Het belang van een belangenvereniging is dus groot.

Belangenvereniging in franchise

Voor franchisenemers is er ook een belangenvereniging. De BVFN. De Belangen Vereniging Franchisenemers Nederland is er, zoals de naam al zegt, voor alle franchisenemers van Nederland. Zij behartigen kosteloos de belangen van franchisenemers bij overheden en overige maatschappelijke instituties. Hier kunt u zich gratis inschrijven.

Er zijn al zo’n 1700 franchisenemers aan de BVFN verbonden. Hiermee staan zij als collectief erg sterk.

Het doel van de BVFN is de belangen van franchisenemers op evenwichtige wijze te dienen en te realiseren. Hiermee willen zij een goede, optimale samenwerking bewerkstelligen tussen franchisegever en franchisenemer.

Logo belangenvereniging voor franchisenemers

Voor alle franchisenemers

De BVFN is onafhankelijk en is er voor alle franchisenemers in Nederland. Het bestuur wordt mede gevormd door ervaren franchisenemers. Alleen franchisenemers kunnen lid worden van BVFN. De kerntaken van de vereniging zijn het verlenen van bijstand aan franchisenemers. Franchisenemers worden in voorkomende gevallen zowel individueel als collectief bijgestaan en kunnen zowel individueel als collectief lid worden.

Wilt u meer weten over deze belangenvereniging? Neem dan een kijkje op de website of volg hen op LinkedIn.

Non-profit belangenvereniging

Een belangenvereniging werkt op non-profit basis. Zij hebben niet als doel winst te maken. Wel is het normaal dat belangenverenigingen contributie vragen voor een lidmaatschap.

Lid worden?

Mail ons, wij verwijzen u graag verder.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Franchise Facts & Figures 2019

  • 921 franchiseformules
  • 370300 werknemers
  • 34340 franchisevestigingen
  • 38.1 miljard euro omzet

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.