Bij Gastouderbureau Het Liefbeestje staat het kind met stip op 1!

Gastouderopvang is een unieke vorm van kinderopvang. Door de kleinschaligheid krijgt ieder kind de aandacht en zorg die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Bovendien is gastouderopvang voordelig, flexibel en vertrouwd.

Na jaren van afnemende vraag is sinds vorig jaar weer sprake van een stijgend aantal kinderen in de kinderopvang. De verwachting is dat de verruiming van de toeslagregeling in zowel 2016 als in 2017, een pt zal hebben op de vraag. (Rabobank Cijfers en Trends). Voor de toekomst voorspelt dit rapport dat organisaties meer schaalgrootte willen creëren maar dat ouders de voorkeur geven aan kleinschaligheid en vertrouwdheid. Gastouderopvang past helemaal in deze trends.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheid in persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Zo hebben wij als enige bureau van Nederland een eigen themagericht activiteitenprogramma voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar genaamd STIP. Graag stellen we aan u voor: eigenaresse Saskia Nouwens (L) en formulemanager Saskia Beelen (R).

Saskia en Saskia

Door groeiende vraag zijn wij op zoek naar franchisenemers voor onze 

gastouderbureauformule vooralsnog in de regio’s:

Helmond, Tilburg, Nijmegen, Venlo en Sittard-Geleen of Maastricht. 

Je taken zullen bestaan uit o.a.

  • Het gezicht en aanspreekpunt van Gastouderbureau Het Liefbeestje in je regio
  • Het bemiddelen en begeleiden van alle gastouderopvang in je regio
  • Uitbreiden van onze activiteiten in je regio d.m.v. acquisitie
  • Proactiefzoeken en selecteren van gastouders
  • Adviseren van ouders en gastouders
  • Het matchen van vraag- en gastouders

Lees hier meer over de voorwaarden

Voor meer informatie over deze formule kunt u contact opnemen met Manon via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]