Bent u al actief op LinkedIn?

Social media moeten eigenlijk een vast onderdeel van onze dag zijn. Het is immers belangrijk om actief te zijn op de sociale netwerken als we willen opvallen, naamsbekendheid willen vergaren en nieuwe klanten of kandidaat franchisenemers willen werven. De sociale netwerken kunnen veel voordeel opleveren, maar dan moeten we er wel optimaal gebruik van maken. Daarom laten wij ons van De FranchiseAdviseur graag bijscholen om social media zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Wij hadden onlangs een zeer leerzame ochtend met LinkedIn specialiste Nicole van Wieringen.

LinkedIn De FranchiseAdviseur

Is het herkenbaar dat u een telefoon heeft met 101 mogelijkheden en u gebruikt er maar een handje vol van? Bellen, whats-app, internet, muziek en uw camera. Velen van u zullen wel iets meer gebruiken, maar als u gaat kijken wat er daadwerkelijk allemaal mogelijk is dan komt u al snel tot de conclusie dat u maar één puntje van de taart eet. Kunt u het nog allemaal bijhouden?

Actief zijn en blijven op social media

Het is niet eenvoudig om actief te zijn en te blijven op social media, maar het is zeker niet onmogelijk. Social media levert u belangrijke voordelen op, maar het kost u ook tijd. Kunt u het niet goed bijhouden en bent u al dat ‘social media gedoe’ liever kwijt dan rijk? Dan kunt u het natuurlijk uitbesteden. Wilt u er wel zelf voor gaan, maar kunt u wel een zetje gebruiken? Dan adviseren we u om regelmatig een training te volgen.

Bij De FranchiseAdviseur hebben we in het verleden regelmatig nieuws via onze persoonlijke pagina’s geplaatst. Maar wilt u ook in de toekomst op de hoogte blijven van onze gratis seminars en de laatste nieuwtjes rondom franchise, volg dan onze LinkedIn-pagina.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]