Een bezoek aan StumpBusters Engeland

Stumpbusters is in de UK al jaren de specialist op het gebied van het verwijderen van boomstronken.

StumpBusters beschikt over geschikte werktuigen voor alle opdrachten, zowel bij mensen thuis als bij bedrijven. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde werktuigen om boomstronken probleemloos te verwijderen, door ze te verpulveren tot boomsnippers. De frees verwijdert de boomstronk zonder de grond te verstoren. Daarnaast voorkomt het hergroei, waardoor de grond weer voor alles kan worden gebruikt. Door de 22 jaar ervaring weet StumpBusters wat de beste apparatuur op de markt is en worden deze gebruikt om onderhoud en stilstand van de apparaten te minimaliseren. Dit alles om de klant de beste service te bieden.

Boomstronken moeten om verschillende redenen verwijderd worden, zowel voor bedrijven als bij mensen thuis. Dit maakt dat er voldoende opdrachten in de markt zijn voor u om aan de slag te gaan. De bomen hoeft u niet zelf om te kappen. Opdrachten voor het verwijderen van boomstroken komen binnen naar aanleiding van doorverwijzingen via tuinbedrijven, boomchirurgen en andere opdrachtgevers, met wie een zo goed mogelijke zakelijke relatie wordt opgebouwd. Doordat StumpBusters zich volledig richt op dit specifieke aspect van de werkzaamheden aan bomen, kunnen ze onafhankelijk blijven en optimale service leveren.

Vorige week brachten we een bezoek aan de franchiseformule StumpBusters, welke gevestigd is in Engeland. Wat een mooie formule in een prachtige, natuurrijke omgeving in het zuiden van Engeland. Naast een demonstratie mochten we het ook zelf proberen om een stobbefrees te bedienen. De geavanceerde apparatuur maakt het werk nog leuker, maar een beetje training heb je wel nodig voor het verwijderen van boomstronken.

StumpBusters Traas

Spreekt de vrijheid van franchise en het werken in de buitenlucht u aan? Dan is deze formule wellicht iets voor u! Lees meer… 

terug naar franchisenieuws overzicht