Booiman-Van Dijk Tuinen Groningen nieuwe franchisenemer van GroenerGras Hoveniers

“Duidelijke reclamecampagnes en scherpe inkoopcondities” 

De kwaliteitsformule GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier van Nederland. Zij bieden een compleet pakket communicatie-middelen waarbij de vakhovenier het hele jaar op de juiste manier in beeld wordt gebracht.

fn groningen

Enthousiast 

Minze van Dijk, directeur van Booiman-Van Dijk reageert enthousiast: “De personen achter GroenerGras Hoveniers, de gesprekken die ik met hun gevoerd heb waren ontzettend positief en aangenaam en dat gaf een goed gevoel. We behouden onze eigen identiteit en we kunnen gebruik maken van hun marketing. Als je dat alles zelf moet doen is het niet betaalbaar.De samenwerking met GroenerGras Hoveniers geeft mij meer tijd om met de projecten bezig te zijn. Er wordt mij veel werk uit handen genomen”
Jan Goossens, directeur van GroenerGras Hoveniers reageert eveneens positief: “Met Booiman-Van Dijk aan boord geven we aan dat we op de goede weg zijn. Booiman-Van Dijk hecht net als wij veel waarde aan vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn ze milieubewust en sociaal bewogen.”

“De samenwerking zal concreet bestaan uit een diversiteit aan activiteiten. Door de jarenlange ervaring op gebied van reclame en formuleontwikkeling weten we als geen ander hoe in te spelen op het veranderende consumentengedrag en garanderen we meer klantcontacten. Ook het rendement van hoveniers wordt voor een belangrijk deel al bij de inkoop bepaald. Daar op inspelen is belangrijk voor elke hovenier.”

foto 2 kl

Samen ondernemen

“We ondersteunen met allerlei praktische zaken, maar zijn ook de persoonlijke adviseur van de vakhovenier. Als rasechte ondernemers kennen we immers het klappen van de zweep. Bovendien doen we niets liever dan samen ondernemen. Wij geloven in vrijheid, niet in verplichtingen. Samen zullen we keuzes maken waardoor we in staat zijn voorsprong te creëren in deze markt”, aldus Jan Goossens.
groenergrashoveniers

Ook geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak met De FranchiseAdviseur of bel telnr. 040 78 78 474 

Mailen of bellen kan ook naar: info@groenergrashoveniers.nl of telnr. 073 – 85 16 160

www.groenergrashoveniers.nl

< Ga terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht