Buiter Beton exclusieve leverancier GroenerGras Hoveniers

buiter beton

Buiter Beton is exclusieve partner geworden van GroenerGras Hoveniers. Daarmee wil Buiter Beton bij vakhoveniers in Nederland haar assortiment en expertise nog breder onder de aandacht brengen.

De kwaliteitsformule GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier van Nederland. Zij bieden een compleet pakket communicatiemiddelen waarbij de vakhovenier het hele jaar op de juiste manier in beeld komt bij de consument.

Scherpe inkoop, hoger rendement!  

Door deze samenwerking kan de vakhovenier profiteren van een fors inkoopvoordeel en een flinke margeverbetering.
Jan Buiter, algemeen directeur van Buiter Beton, is verheugd op deze samenwerking en blij met dit initiatief van GroenerGras en zullen dit op een efficiënte en collectieve manier ondersteunen.

Jan Goossens, directeur van GroenerGras, “Het is niet alleen dat Buiter Beton de hovenier ondersteunt, maar we gaan ook echt activiteiten organiseren waar alle partijen voordeel mee kunnen behalen. ” Met de gezamenlijke slagkracht gaat dat er direct op vooruit.”

Samen ondernemen                                         

“We garanderen nieuwe klantencontacten en ondersteunen daarnaast met allerlei praktische ondernemerszaken. Wij zijn de persoonlijke adviseur van de vakhovenier en hebben altijd antwoorden op alle vragen”, aldus Jan Goossens.

GroenerGras Hoveniers Opel Lathouwers

Ook geïnteresseerd in wat GroenerGras voor u kan betekenen? Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Mailen of bellen kan ook: info@groenergrashoveniers.nl of telnr. 0641172989

www.groenergrashoveniers.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht