Clevers IJs, top ijs

Clevers IJS is opgenomen in de top vijf van de beste ijssalons van Nederland! Hoe knap is dat! Hieronder lees je waarom zij de beste zijn!

Top-vijf lijst

De mensen achter “De vijf beste” maken top vijf-lijsten. Deze lijsten gaan over uiteenlopende onderwerpen. Van citytrips, winkelen tot eten en drinken. Zij beoordelen naar eigen smaak bedrijven, horecagelegenheden en winkels. En dat doen ze succesvol, want de site trekt vele bezoekers. Nu de zomer dan eindelijk echt in aantocht is, worden natuurlijk de vele ijssalons die Nederland rijk is, onder de loep genomen.

Opgenomen in de top 5

Nu is onze “eigen” ijssalon Clevers opgenomen in deze top 5! En dan ook nog op nummer één. Een compliment waar zij enorm trots op mogen zijn!

De schrijvers van deze site hebben een bezoek gebracht aan IJssalon Clevers in Overloon. Clevers heeft naast deze vestiging nog zes andere vestingen en een eigen ijsmakerij. Hier bereiden zij hun eigen ijs op ambachtelijke wijze. 

Nummer één!

Dat Clevers IJS tot nummer één is gekroond, hebben ze te danken aan het heerlijke ijs! Uiteraard. Maar ook spelen andere aspecten mee. Het gaat, naast de smaak, ook om de beleving.

Overloon

Bij de vestiging in Overloon hebben ze een ruime keuze voor een goede prijs. Daarnaast is de winkel ruim opgezet en hebben ze een heerlijk terras. Als kers op (ijs)taart wordt het personeel bestempeld als zeer vriendelijk. De bekende Limburgse gastvrijheid!

Franchiseformule

Wij hebben Clevers IJs mogen begeleiden bij de uitrol van hun franchiseformule. En wij wisten toen al dat hun ijs verrukkelijk is. Daarom zijn wij ook enorm trots en feliciteren Clevers dan ook van harte met deze mooie vermelding!13

terug naar franchisenieuws overzicht