Color Glo opent in Zuid-West Brabant

Wouter van Engelen heeft zich als franchisenemer verbonden  aan de formule Color Glo. Hij zal voor de franchiseformule aan de slag gaan in de rayon Zuid-West Brabant. Voordat hij aan de slag ging heeft hij de ’kunstacademie’ van Color Glo te Zevenaar doorlopen.

Wouter-van-Engelen-franchisenemer-Color-Glo

Met de opening van het nieuwe rayon is het totaal aantal vestigingen van de franchiseformule uitgekomen op 29. ‘’Wij zijn erg blij met de opening van al weer een nieuw rayon en met Wouter als nieuwe franchisenemer,’’ aldus Joep Boom, commercieel directeur bij de franchiseformule Color Glo.

Omzetgroei

Ook in het nieuwe jaar hoopt Boom dat de formule verder groeit. ‘’Dit jaar mocht Color Glo een omzetgroei noteren van bijna 30%. Met name verzekeraars,  leasemaatschappijen en schadeherstelbedrijven weten steeds vaker hun weg naar ons te vinden. Voor 2015 zet het bedrijf wederom in op een flinke groei. Alle signalen staan op groen. Klanten waarderen onze dienstverlening enorm en ons netwerk is fijnmazig waardoor we op de juiste manier invulling kunnen geven aan onze propositie.’’

Meer informatie over de mogelijkheden bij deze formule? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-13 23 33 83
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht