Controle franchisedocumenten

Bent u als franchisenemer bijna zover om dé stap te zetten? En de benodigde documenten zijn al in uw bezit? Bent u er zeker van dat de franchisedocumenten die u heeft ontvangen in orde zijn? Zorg dat u zeker bent van uw zaak voordat u uw franchiseovereenkomst daadwerkelijk gaat tekenen.

Wij controleren graag uw documenten zodat u weet waar u aan begint. Met onze jarenlange ervaring weten wij exact waar u op moet letten en wat zoal beschreven moet worden in de verschillende documenten.

Controle van uw documenten zonder contract

Wij controleren graag voor u de documenten die u van de franchisegever heeft ontvangen. Denk hierbij aan een franchiseovereenkomst, contracten en het formulehandboek. Hiervoor hoeft u geen contract met ons af te sluiten. Wij doen dit voor u op uurbasis.

Screenen franchise handboek én overeenkomst

Om u een indicatie te geven; wij zijn ongeveer twee uur bezig met screenen van een contract. Voor een goede controle van uw franchiseovereenkomst en het handboek hebben wij circa 4 tot 5 uur nodig.

Zeker met de nieuwe franchise wetgeving die per 1 januari 2021 van kracht is geworden, is het goed om te kijken of de documenten correct zijn opgesteld. Na het screenen van de documenten zullen wij een goed onderbouwd advies uitbrengen in een rapport.

Betrouwbaar en werkbaar

Wij zijn onafhankelijk en houden bij ons advies altijd rekening met de werkbaarheid van de contracten. Hiermee bedoelen wij dat wij een goede relatie tussen franchisenemer en franchisegever willen bewerkstelligen. Als u toetreedt tot een franchiseorganisatie, mag de franchisegever natuurlijk best wat van u verwachten. Echter mag u als franchisenemer hier ook wat voor terug zien. Zolang de balans goed is en afspraken reëel en betrouwbaar zijn.

Franchisegever

Wij geven u graag onze mening. Die “second opion”. Een advies waarop u kunt vertrouwen zodat u goed voorbereid de volgende stap kunt nemen. Bel ons op 085 – 401 1699 of vul onderstaand contractformulier in voor een vrijblijvende kennismaking.

Documentcontrole? Bel direct: 085 401 1699

of mail ons! Wij helpen u graag!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.