De FranchiseAdviseur gaat exclusieve samenwerking aan met Telstra

franchise_adviseur_logo_DEF_hoofdlogo telstra

 

De FranchiseAdviseur, de specialist op het gebied van franchiseformules, laat met trots weten dat zij haar dienstverlening sinds enkele maanden heeft uitgebreid door een exclusieve samenwerking aan te gaan met Telstra International. Telstra behoort met een omzet van $26 miljard tot een van de marktleiders wereldwijd op gebied van telecommunicatie en IT oplossingen.

Afgelopen maanden is achter de schermen druk gewerkt om de samenwerking handen en voeten te geven. In samenwerking met Telstra is De FranchiseAdviseur in staat haar franchisegevers op een onafhankelijke en professionele wijze te begeleiden als het gaat over:

  • Business to Consumer communicatie (Omnichannel, apps, video-advertising)
  • Kostenbesparingen op huidige IT infrastructuren
  • Market to Market oplossingen voor de industrie (intelligent maken van machines)

 

 Over Telstra International

Het hoofdkantoor van Telstra is gevestigd  in Australië maar zij opereren inmiddels jarenlang  wereldwijd. Met een grote hamburgerketen en internationale fitnessclubs als referentie heeft Telstra zich ten doel gesteld de Nederlandse franchise markt te ondersteunen en ontwikkelen. Telstra heeft locaties in vele landen waardoor ook internationale expansie professioneel begeleidt kan worden.

“In enkele decennia hebben we een van de grootste onderzeese  kabelnetwerken ter wereld gerealiseerd dat wereldwijd groothandels en zakelijke klanten voorziet van voldoende data capaciteit. We voorzien ook in een geavanceerd netwerk van applicaties services en we hebben groeiende  belangstelling  in software, video delivery, online sale en E-health,” aldus Ruud Wigmans, regionaal directeur van Telstra en directe samenwerkingspartner voor De FranchiseAdviseur.

Gezien de snelle groei van data consumptie en het gebruik van mobiele devices voor kernactiviteiten op zowel werk  als in vrijetijd zijn er oneindig veel groeimogelijkheden. Telstra wil samen met
De FranchiseAdviseur deze oplossingen bieden aan franchisegevers. Telstra kan én wil in deze samenwerking investeren.

 

Bart van der Schoot, eigenaar van De FranchiseAdviseur is ervan overtuigd dat Telstra een toegevoegde waarde vormt in  alle marktsegmenten waarbinnen het adviesbureau werkzaam is:

  • Retail (food en non food)
  • Industrie &handel
  • Zorg
  • Dienstverlening;

”Het is noodzakelijk op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen en mogelijkheden van de moderne technieken om op basis van data en analyses de juiste strategie te bepalen. Een ondernemer moet tijdig inspringen op innovaties om uit de markt te halen wat er in zit en de concurrentie voor te blijven. Franchisegever heeft hier een belangrijke voortrekkersrol in en daarin ga wij ondersteunen”.

 

Nuenen, 27 oktober 2015

 

Voor meer informatie: 

De FranchiseAdviseur BV
Bart van der  Schoot
Spegelt 38
5674 CD  Nuenen

T.: 040 -78 78 474
M.: 06 – 51 89 67 24

info@franchiseadviseur.nl

 

terug naar franchisenieuws overzicht