Onze dienst Werving & Selectie

Wie zijn wij

Binnen onze dienst Werving & Selectie brengen we franchisenemers en franchiseformules met elkaar in contact. Dit doen we aan de hand van een team van specialisten, die elkaar inhoudelijk aanvullen. Op het moment dat u een overeenkomst aan gaat, dan is dit voor langere tijd en daarom is het belangrijk dat er een juiste match is. Dit vraagt om persoonlijke aandacht en daar waar de database een aantal gegevens met elkaar matcht, gaan wij verder. Wij zorgen dat de puzzelstukjes in elkaar passen.

puzzle

We hebben te maken met mensen, dus wij zijn van mening dat je dit niet alleen kunt overlaten aan een database waarin kandidaten met formules worden gematcht. Natuurlijk is het een prima middel waar een match kan beginnen, maar wat ons betreft kan hij daar niet eindigen. Wij kijken naar wensen, behoeften en verwachtingen en zijn van mening dat met name karaktereigenschappen een hele belangrijke rol spelen. Wij zien het als onze taak om hier voldoende aandacht aan te geven zodat wij de juiste match vinden.

Bent u franchisegever, klik de volgende button:

Franchisegever

Bent u (kandidaat) franchisenemer, klik de volgende button:

Franchisenemer

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u.
Erika Slegers, werving & selectie bij De FranchiseAdviseur.