Werving & Selectie

Wie zijn wij?

Binnen onze dienst Werving & Selectie brengen wij franchisenemers en franchiseformules met elkaar in contact. Dit doen we aan de hand van een team van specialisten, die elkaar inhoudelijk aanvullen. Op het moment dat u een overeenkomst aan gaat, dan is dit voor langere tijd. Daarom is het belangrijk dat er een juiste match is. Dit vraagt om persoonlijke aandacht en daar waar de database een aantal gegevens met elkaar matcht, gaan wij verder. Wij zorgen dat de puzzelstukjes in elkaar passen.

Mensen en wensen

We hebben te maken met mensen, dus wij zijn van mening dat we dit niet alleen kunnen overlaten aan een database waarin kandidaten met formules worden gekoppeld. Natuurlijk is het een prima middel waar een match kan beginnen, maar wat ons betreft kan hij daar niet eindigen. Wij kijken naar wensen, behoeften en verwachtingen en zijn van mening dat met name karaktereigenschappen een hele belangrijke rol spelen. Zo kunnen wij met een DISC-analyse een goed profiel weergeven van zowel de franchisegever als de franchisenemer. Belangrijk, want een franchiseovereenkomst sluit u vaak voor vijf jaar. Dan neemt u geen enkel risico.

Bent u franchisegever, klik de volgende button:

Franchisegever

Bent u (kandidaat) franchisenemer, klik de volgende button:

Franchisenemer

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Werving & Selectie

Mail ons vrijdblijvend. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen.  Omzet franchisevestigingen

  • 38.100 miljoen omzet in 2019
  • 35.100 miljoen omzet in 2018
  • 33.800 miljoen omzet in 2017
  • 32.900 miljoen omzet in 2016

  Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

  Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.