Diensten

Franchise advies

Met onze diensten en franchise advies willen wij het onderste uit de kan halen om uw franchise-ideeën succesvol in de markt te zetten. Dat is ons ultieme doel en de grootste drijfveer. Met bijna vijfentwintig jaar ervaring bij vele verschillende ondernemingen zijn wij u optimaal van dienst. Wij zijn er voor zowel de franchisegever als de franchisenemer.

Zoektocht

De FranchiseAdviseur ondersteunt u professioneel en zorgvuldig gedurende het proces van formule-ontwikkeling. Of wij begeleiden u tijdens de zoektocht naar de juiste formule. Uiteraard worden onze diensten en advies niet alleen bij de start van uw franchisereis ingezet. Ook tijdens de groeifase en bij alle obstakels die u op uw route tegenkomt, zijn wij uw rechterhand en uw rots in de branding. Wij hebben dan ook diverse diensten die u op weg kunnen helpen, van A tot Z. Maak niet dezelfde fouten die anderen al gemaakt hebben. Een goede voorbereiding vergroot uw kans op succes.

Franchiseonderneming starten

Een franchiseonderneming starten begint bij een gedegen vooronderzoek. Graag betrekt De FranchiseAdviseur u bij een brainstormsessie waarin het bestaansrecht van de formule wordt onderzocht. De belangrijkste formule-uitgangspunten, klantkenmerken en bijbehorende processen worden bepaald.

Als alle seinen op groen staan, leggen we een basis voor de realisatie. De FranchiseAdviseur ontwikkelt samen met u de juiste documenten zoals het franchisecontract en het franchisehandboek. En samen bepalen we de marktbewerking en denken we met u mee over acquisitie.

Ontwikkeling

Bent u toe aan een volgende stap in franchising? Dan start de realistische aanpak om zo te komen tot een heldere kijk op de ontwikkeling van uw franchiseformule. In nauw overleg met u scherpt ons team de bestaande businessplannen aan en screent de huidige documenten zoals overeenkomsten en een formulehandboek. Daarbij adviseert De FranchiseAdviseur u ook over de continuïteit van uw formule. Dit doen wij uiterst pragmatisch en betrokken, het zit in ons DNA.

Deel uw ondernemingsdromen met ons. We geven u graag houvast zodat vragen antwoorden worden en hindernissen kansen.

Franchiseadvies? Bel direct: 085 401 1699

of vul het formulier in.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.