Doppio Espresso opent nieuwe vestiging

Een franchise starten in deze tijd? Dat is zeker mogelijk. Zo opent Espressobarketen Doppio Espresso op 8 juli 2020 een nieuwe vestiging in Eindhoven.

De succesvolle franchiseformule Doppio Espresso opent haar nieuwste vestiging in het Emma District, één van de meest nieuwe en
hippe hotspots in de binnenstad van Eindhoven. Met de komst van Doppio wordt het horeca-aanbod in het winkelhart aanzienlijk versterkt.

Italiaans genieten in Eindhoven met Doppio Espresso

Binnen bij Doppio waan je jezelf in Milaan. Door de mooie espressomachine en de gezellige zitjes. Maar ook de grote sfeerbeelden van typisch Italiaanse landschappen aan de muur zorgen voor een heerlijke sfeer. Er is een heus woonkamergevoel gecreëerd. De ideale plek dus om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of één van de vele specials.

De koffiezaak biedt een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen. Het is de perfecte uitvalbasis om te genieten van een lekkere lunch met collega’s. Of om met vrienden af te spreken onder het genot een Italiaanse aperitivo.

Heerlijk kopje koffie van Doppio

Maar ook als u onder het genot van een goede kop koffie uw-mail wil checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch bent u hier aan het juiste adres. Doppio Espresso beschikt over voldoende werkplekken en gratis WiFi. Kortom, bij Doppio kunt u altijd binnenstappen!

Franchise starten op 1,5 meter

Doppio opent de nieuwe vestiging conform de RIVM richtlijnen. Zo nemen zij standaard de 1,5 meter afstand in acht. Binnen het “nieuwe normaal” wil Doppio Eindhoven dat iedere gast zich bijzonder voelt. Daarnaast creëren zij een veilige omgeving zijn voor de gasten én voor de medewerkers. Naast de standaard richtlijnen, zoals anderhalve meter afstand, een maximaal aantal personen binnen en triage aan de deur, treffen zij ook extra maatregelen.

De extra maatregelingen die Doppio treft zijn onder andere vrijwillige registratie van gegevens door gasten, inzet van QR-codes voor de bestellingen en een ingrijpende aanpassing van het menu. Hiermee worden zoveel mogelijk risico’s uitgesloten en helpt Doppio om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Lunchen bij franchiseformule Doppio Espresso
Lunchen bij Doppio Espresso

Starten onder de franchisevlag van Doppio

Onderneemster Chantal Chen begint onder de franchisevlag van Doppio een trendy, strak, maar sfeervol vormgegeven zaak. Chantal en haar team hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Wij wensen Chantal en haar team veel succes en vooral veel werkplezier in Eindhoven!

Horecatoppers voor deze franchiseformule

Doppio Espresso Eindhoven zoekt nog enthousiaste horecatoppers die een leuke koffierijke bijbaan in een tof nieuw team zoeken? Ben of kent
u iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan? Neem dan contact op met de nieuwe vestiging in Eindhoven: eindhoven@doppio-espresso.nl.

Wilt u zelf een franchise starten? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 040 – 78 78 474.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht

    Daag ons uit

    Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

    Manon Punjwani, Office Manager bij De FranchiseAdviseur