Doppio Espresso zoekt nieuwe franchisenemers

Ben of ken jij een gepassioneerde, enthousiaste en ondernemende koffieliefhebber die een eigen Doppio in o.a. Venlo, Veenendaal of Nieuwegein wil starten?

Doppio Espresso zoekt nieuwe franchisenemers en misschien ben jij wel de volgende die een eigen Doppio vestiging opent.

Stuur een bericht naar: franchise@doppio-espresso.nl

 

Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. De huismelange wordt er nog steeds ambachtelijk gebrand en de theemelanges worden er gecreƫerd. In deze sfeervolle espressobar brengen ze dagelijks hun passie voor koffie en ambacht over op hun gasten. Het genieten van een heerlijke cappuccino of espresso op een terras in Italiƫ, maar dan in je eigen woonplaats. Dat is wat ze bij Doppio hun gasten willen laten beleven.

In 2010 is Doppio de trotse winnaar geworden van de Jonge Ondernemersprijs. De jury sprak lovend over Doppio Espresso vanwege hun visie, durf en doorzettingsvermogen. In relatief korte tijd is Doppio Espresso een kwaliteitsmerk op de koffiemarkt geworden. Een prestatie waar ze erg trots op zijn.

Waar staat Doppio voor

De beste zijn in kwaliteit, service en beleving. Dat is waar de eigenaren van Doppio Espresso voor staan. Ze werken met passie en toewijding in alles wat ze doen. Zo hopen ze hun gasten de beste koffie-ervaring te laten beleven. Kwaliteit vertaalt zich niet alleen naar de producten maar ook naar de service en inrichting. Ze streven naar een totaalbeleving voor de gast en willen als merkbeleving diepe indruk maken op de gasten en voorbijgangers. Dit alles kunnen ze natuurlijk niet alleen. Samen met hun franchisenemers, collega’s, partners en vrienden maken ze dit mogelijk onder de noemer Doppio Espresso.

Toekomstvisie

Voor de toekomst hebben ze een duidelijke visie voor ogen; een onderscheidend merk gebouwd op passie met respect voor grondstoffen en ambacht. Ze willen hun gasten meenemen in een unieke smaak- en service beleving, waarbij ze gebruik maken van mooie, verse en natuurlijke producten.

Wil je deze ervaring ook beleven bij jou in de buurt. Kijk dan hier waar een Doppio Espresso bij jou in de buurt zit.

De FranchiseAdviseur begeleidt Doppio Espresso bij de verdere ontwikkeling van de formule, zodat niet alleen de koffie maar ook de franchiseformule van hoge kwaliteit is.

terug naar franchisenieuws overzicht