EASY Franchisenemer in hospitality

Een tijdje terug informeerden wij u al over EASY Franchise. Via de EASY Franchiseformule van FlexFirst Personeelsbemiddeling kan een startende ondernemer gedurende één jaar proeven aan het ondernemerschap in de uitzendbranche. Dit initiatief is in maart van dit jaar van start gegaan en nu al verwelkomen zij de eerste franchisenemer.

Op maandag 14 juni is franchisenemer Hans Caelen gestart. Hans gaat zich richten op de Hospitality in Zuid-Limburg. Juist in deze tijd waarin personeel in deze branche zeer schaars is, ziet Hans kansen om vanuit zijn kennis en ervaring in de branche een succesvolle vestiging op te bouwen.

EASY franchiseformule

Na een succesvolle carrière in de Hospitality, vond Hans het enkele jaren geleden tijd om een kijkje te nemen in een totaal andere keuken. Al snel ontdekte hij dat de uitzendbranche veel overeenkomsten kent met de branche waar hij jarenlang met passie in gewerkt heeft. In beide branches draait het om oprechte aandacht en het bieden van een zorgeloze beleving, maar zijn óók commercieel. De uitzendbranche bleek bij uitstek geschikt voor Hans om zijn gastvrijheid en commerciële inzicht in te zetten en was het tijd voor de volgende stap. “Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besefte ik me dat het tijd werd om mijn eigen koers te varen”, aldus Hans. Maar om alleen aan de keukentafel te zitten, paste niet bij hem. De combinatie van een team hebben, de uitgebreide ondersteuning door de Back Office én de EASY franchiseformule van FlexFirst gaven de doorslag.  

Samen ondernemen

Bij FlexFirst was er vanaf het eerste moment al een goede klik en veel contact. Wetende dat er een team achter je staat, geeft zekerheid en rust. Ik kan me focussen op kandidaten en opdrachtgevers, de rest regelt FlexFirst. Net als bij een restaurant vul je elkaar aan; ik sta in de bediening en de Back Office staat in de keuken. Je kunt niet zonder elkaar.” Hans die uit een ondernemersgezin komt én de werktijden van de horeca kent, kijkt er naar uit om zelf zijn tijden in te delen. De vrijheid die het ondernemerschap biedt, zorgt ervoor dat hij zijn opdrachtgevers beter van dienst kan zijn. Zo beaamt hij: “Na vijf uur niet meer bereikbaar zijn, is een no go in de branche”.

EASY Franchisenemer
Hans Caelen en Bart Withagen

EASY Franchisenemer

Hans is de eerste kandidaat die zijn handtekening heeft gezet onder de franchiseovereenkomst van de EASY Franchiseformule. Deze nieuwe, laagdrempelige variant introduceerde FlexFirst dit jaar als aanvulling op de reeds bestaande franchiseformule. Het voornaamste verschil is dat startende ondernemers via EASY Franchise een basisinkomen ontvangen voor gedurende één jaar. Zo kunnen zo proeven aan het ondernemerschap, zonder de inkomensonzekerheid die vaak komt kijken bij de start.  

Team franchisenemers groeit

FlexFirst is blij met de komst van Hans als Franchisenemer bij de EASY Franchiseformule! Zij hopen dat er nog vele EASY franchisenemers volgen en dat het team verder groeit. Bent u benieuwd of EASY franchise iets voor u is? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over franchise en brengen u desgewenst in contact met franchiseformule FLexFirst.

Bent u benieuwd wat Hans voor u kan betekenen? Neem dan rechtstreeks contact op via hcaelen@flexfirst.nl of bel hem via 06-15903834.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht