Hoe zet ik mijn Facebook marketing het beste in?

Vinden en gevonden worden. Het gebeurt tegenwoordig allemaal online. Maar hoe zorgt u nu dat u zichtbaar bent, want het wordt ook op social media steeds drukker en drukker. Daarnaast hebben we een korte aandachtsspanne, dus u heeft maar heel kort de gelegenheid om de aandacht te trekken van het publiek.

Hoe doet u dit het beste?

Afgelopen vrijdag waren wij van De FranchiseAdviseur aanwezig bij het seminar van de IMU (Internet Marketing Universiteit) met o.a. Tonny Loorbach, omdat wij ons natuurlijk ook willen blijven ontwikkelen op dit gebied. Wij zijn zelfs van mening dat je hier niet aan ontkomt, want ook wanneer je het uitbesteedt is het noodzakelijk dat je er zelf iets meer van weet. Hoe kun je anders beoordelen of het goed gebeurt?

Uitbesteden en omdenken

Nu begonnen we in eerste instantie allerlei tips op te schrijven hoe u het beste zichtbaar bent op Facebook, maar nadat er intussen een heel stuk geschreven was, realiseerden we ons er slechts een enkele stap was beschreven. Toen dachten we terug aan de slotconclusie van veel aanwezigen op het seminar van afgelopen vrijdag en daarop besloten wij om deze conclusie alleen met jullie te delen.

Conclusie

Stop met denken dat u alles zelf kunt doen, want dit gaat u niet lukken. Wanneer u de basiskennis beheert dan kunt u samen een strategie bepalen, maar de uitvoering laat u beter aan een ander over. Zo houdt u een beter balans in:

werken áán uw business versus werken ín uw business

Is het herkenbaar dat u teveel zelf wilt doen? Dan helpt mogelijk de volgende denkwijze:

Wanneer u komend jaar 2 x zo groot zou willen worden, dan gaat u mogelijk wat effectiever werken, nog wat meer uren draaien, nog wat minder sporten, nog wat minder slapen en nog wat minder tijd met uw gezin doorbrengen en misschien…..MISSCHIEN dat het dan lukt om uw omzet te verdubbelen. Leer te delegeren en denk niet x 2 maar x 10!!! Neem uw omzet x 10 voor het komende jaar en u kunt bedenken dat u dit niet meer redt door nóg harder of nóg meer te gaan werken. U wordt gedwongen anders te gaan denken en uit te besteden. Wanneer u de juiste dingen uitbesteedt aan de juiste partij, dan kunnen zij samen met u werken aan de vermenigvuldiging van uw omzet en uw succes.

Even terug naar Facebook marketing

De inzet van Facebook marketing kan helpen om die vermenigvuldiging te bereiken, maar alleen wanneer deze op de juiste manier wordt ingezet. Bent u Facebook marketingspecialist, dan doet u dat zelf. Bent u specialist op een ander vlak, dan besteedt u dat beter uit.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 040 –  7878474

terug naar franchisenieuws overzicht