FlexFirst is jarig en wie jarig is, trakteert!

Hoera! Franchiseformule FlexFirst Personeelsbemiddeling is jarig. Zij bestaan vandaag alweer 11 jaar. En wie jarig is, trakteert!

Franchiseformule FlexFirst trakteert

Vorig jaar werd het tienjarig jubileum nog uitgebreid werd gevierd. Met diverse leuke acties voor uitzendkrachten en opdrachtgevers vierden zij deze mooie mijlpaal. Helaas zijn de mogelijkheden dit jaar door het Corona-virus beperkt. Maar in plaats van deze dag stilletjes voorbij laten gaan, is er gezocht naar een leuk en eigenwijs alternatief. FlexFirst doet het graag anders, dus nu ook!

Flexfirst is jarig en trakteert
FlexFirst, sterk in uw regio!

Ondernemende franchisenemers

FlexFirst werkt met diverse franchisenemers en ondernemende vestigingsmanagers door het hele land. Zij mogen als ambassadeurs van onze organisatie zichzelf ook jarig voelen! En wie jarig is trakteert! Iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen regio. Daarom heeft FlexFirst alle franchisenemers en vestigingen een budget gegeven van € 150,00. Dit budget mogen zij naar eigen inzicht inzetten om anderen kennis te laten maken met het “het FlexFirst gevoel”!

Landelijke speler, lokale markt

Als landelijke speler met de sterke focus op de lokale markt, komt het budget zo ten goede aan lokale organisaties om hun verenigingsambities, clubontwikkeling of stichtingsdoel extra te ondersteunen. En als je trakteert, is dit een prachtig cadeau. Zo geven de (franchise)ondernemers van FlexFirst, ook nu, graag iets terug en breiden zij hun netwerk van ambassadeurs verder uit.

terug naar franchisenieuws overzicht

    Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

    Erika Slegers, commerciële binnendienst bij De FranchiseAdviseur