FlexFirst zoekt collega Franchisenemers

FlexFirst revoslider

Wegens succes !

De laatste maanden is het aantal uitzenduren met 11% toegenomen en de omzet met 14% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (*Bron: ABU). De vooruitzichten binnen de uitzendbranche zijn zeer goed en de flexibilisering en de veranderingen in Wet / Werk & Zekerheid leveren daar zeker een positieve bijdrage aan. FlexFirst BV herkent deze kengetallen en speelt in op deze ontwikkelingen door haar organisatie verder te innoveren en uit te breiden met enthousiaste getalenteerde ondernemers op het gebied van de arbeidsbemiddeling.

Als je overweegt te gaan starten als zelfstandig ondernemer binnen de uitzendbranche komen veel aspecten om de hoek kijken zoals certificeringen, verloning, administratie, wet & regelgeving, etc. Vanuit het hoofdkantoor in Best (NB) ondersteunt de FlexFirst Back Office toekomstige collega’s door middel van opleidingen, permanente educatie, brainstormsessies en uiteraard een professionele backoffice. Wil jij het maximale uit jezelf halen als latente ondernemer, heb je een drive om te scoren en ben jij iemand met een aantal jaren commerciële ervaring? Zo ja, neem gerust eens contact met mij op voor een persoonlijk en oriënterend gesprek. Het FlexFirst team komt graag in contact met jou!

Bart Withagen
Algemeen Directeur FlexFirst Personeelsbemiddeling

Postbus 109                 Bedrijfsweg 1
5680 AC  BEST            5683 CM BEST
06-20538579
bwithagen@flexfirst.nl
www.flexfirst.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht