PIDZ nu ook in het hoge noorden

Franchiseformule PIDZ is een netwerk van zorgprofessionals. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen zzp’ers en opdrachtgevers in de zorgsector. Inmiddels is hun netwerk uitgebreid tot in het hoge noorden.

PIDZ Drachten

In augustus 2019 opende PIDZ Drachten haar deuren. Met de komst van deze vestiging is PIDZ nu op elke plek in Nederland dichtbij. Het team bestaat uit eigenaren Marleen Liemburg en Abdelkader (Abdel) Osman en recruitment consultants Peter Liemburg en Dorien van Dijk.

PIDZ Drachten maakte een vliegende start. Zij ontvingen veel enthousiaste reacties en voerde goede gesprekken. Deze hebben geleid tot de inschrijving van meer dan 10 zelfstandig zorgprofessionals en het aansluiten van meerdere zorginstellingen. Een prachtig begin van deze jongste PIDZ-telg!

Oplossing personeelstekort in de zorg

PIDZ wil graag een bijdrage leveren aan de oplossing van het enorme personeelstekort in de zorg. In 2025 wordt er een personeelstekort in de zorgsector verwacht van circa 450.000 medewerkers. De opdrachtgevers die zich bij PIDZ aan hebben gesloten, bevinden zich voornamelijk in de GGZ, VVT en gehandicaptenzorg. Maar ook voor opdrachten buiten die sectoren kunnen zzp’ers bij PIDZ terecht.

Online programma

PIDZ werkt met een volledig geautomatiseerd uniek online softwareprogramma. Hiermee kan met een paar muisklikken een ZZP-er worden gezocht en een opdracht/overeenkomst tussen de ZZP-er en opdrachtgever worden gesloten.

Meer weten over de nieuwe vestiging in Drachten of over deze mooie formule in het algemeen? Neem contact met ons op of bel 040- 78 78 474.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.