Formule van de maand: Restaurant Blauw

Bij Blauw geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediënten serveren zij in hun restaurants in Utrecht en Amsterdam traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch. Vis, vegetarisch of vlees, een uitgebreide rijsttafel of een authentiek gerecht van een van de vele eilanden: kom genieten van de vele  smaken die Indonesië rijk is.

Nieuw: BLAUW ON TOUR

Restaurant Blauw komt naar jou toe! In hun vlammende, rode foodtruck toeren ze vanaf heden het hele land door. Achter de lavastenen-grill roosteren zij perfect malse saté kambing en in de stoomoven bereiden zij boterzachte vis, terwijl ze de groenten voor een knapperige salade staan te hakken…

Geniet mee en kijk hoe ze met verse producten, mooie gerechtjes bereiden. Snuif de geuren op van de kruiden en specerijen en proef de authentieke Indonesische smaken!

Blauw op festivals

Deze zomer toeren ze langs verschillende culinaire festivals en evenementen. Je herkent ze aan de grote, glimmende, rode truck. Kijk in de festivalagenda waar ze te vinden zijn en kom langs om te genieten van een gezellige sfeer en een diversiteit aan culinaire gerechtjes.

Blauw naar uw (bedrijfs)feest?
De foodtruck is modern uitgerust en biedt diverse mogelijkheden, voor zowel particulieren als bedrijven. Je kunt Blauw inhuren en daarmee je gasten een avond laten verwennen, zonder daar zelf zorgen over te hebben.

Om deze redenen is Restaurant Blauw een bijzondere franchiseformule:

– Kwaliteit, gastvrijheid en beleving staan hoog in het vaandel.
– Authentiek en lekker Indonesisch eten.
– Moderne en stijlvolle ambiance.
– Voordeel vanuit een centrale inkoop.
– Begeleiding en ondersteuning van backoffice en ICT oplossingen.
– Trainingen.
– Online en offline marketing activiteiten.
– Verder uitbouwen van een hoge naamsbekendheid, door  continue aanwezigheid in de media.

terug naar franchisenieuws overzicht