Brainstormsessie

Wilt u uw plannen en ideeën toetsen? Dat kan bij De FranchiseAdviseur. Allereerst organiseren we een brainstormsessie. Hierin onderzoeken we samen met u het bestaansrecht en de haalbaarheid van de formule.

Franchisescan

De tool die we hierbij gebruiken is de zogeheten franchisescan. Daarbij bepalen we de belangrijkste formule-uitgangspunten, klantkenmerken en bijbehorende processen. Ideeën en realiteit zetten we tegen elkaar af. In een kort rapport beschrijven we de bevindingen die voortkomen uit de brainstormsessie en de franchisescan. Uit de conclusies blijkt of franchise inderdaad de beste oplossing is voor de (groei)plannen van uw concept.

Juiste handvatten

De kosten* voor deze sessie, waarin strategische opties worden besproken en het rapport met aanbevelingen, zijn slechts eenmalig. Hieraan zijn verder geen verplichtingen verbonden. Het geeft u de juiste handvatten om uw verdere route in het ondernemerschap uit te stippelen.

*Mocht er een samenwerking ontstaan, dan halen we uw initiële investering af van de pakketprijs. Zo is een franchisescan geen weggegooid geld.

Samen brainstormen?

Mail ons om een sessie in te plannen.


    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.