Formulemanagement & Acquisitie

Een franchiseformule is geen statisch geheel. Het is en blijft in ontwikkeling. Dus nadat alle documenten zijn opgemaakt en franchisenemers aan boord zijn gehaald, blijven wij graag meedenken en meegroeien met uw formule in de snelle wereld van ondernemen.

Formulemanagement optimaliseert formule

Voldoet het concept van uw franchiseformule aan alle basisvoorwaarden, dan staan wij voor u klaar om uw nieuwe of bestaande formule te optimaliseren. We bieden praktische hulp op het gebied van:

  • Formule management
  • Training en begeleiding
  • Inrichten van een management informatie systeem
  • Acquisitie
  • Werving & Selectie.

Een franchiseformule is meer dan procedures; wij zien ook de mensen die uw formule moeten (uit)dragen.

Het is belangrijk om de goede basis te blijven voeden met gedegen (interim) formulemanagement. Essentiƫle onderdelen van formulemanagement zijn trainingen en een managementinformatiesysteem.

Met trainingen (en goede begeleiding nadien) zorgt u voor uniformiteit, de neuzen dezelfde kant op en duidelijkheid in competenties van medewerkers en franchisenemers.
Een goed informatie- of rapportagesysteem ondersteunt een succesvolle introductie, de uitrol en groei van uw formule. Het is een onmisbaar instrument om tijdig bij te sturen, gas te geven of op de rem te duwen. Kortom: om grip te houden op uw resultaten.

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur