Franchisehandboek

Het franchisehandboek is een essentieel onderdeel van de franchiseformule. De FranchiseAdviseur biedt zowel een fysiek handboek als een online oplossing.

Een goed franchisehandboek maakt alles duidelijk en voorkomt veel problemen: van lettertype tot samenwerkingsovereenkomst en van adressen tot prijslijsten.

franchisehandboek

Zoals alles bij ondernemen in beweging is, is ook een franchisehandboek aan veranderingen onderhevig. Aanpassingen, aanvullingen en verbeteringen moeten snel en effectief doorgevoerd kunnen worden, zowel in de onderneming als in het handboek.

Daarom heeft De FranchiseAdviseur een gebruiksvriendelijk online versie van het franchisehandboek ontwikkeld.

Het franchisehandboek leveren wij per formule op maat aan.

Via het systeem kan de franchisegever aanpassingen doorvoeren en communiceren. De franchisenemer wordt automatisch op de hoogte gebracht van de veranderingen in het franchisehandboek en kan hierop via het systeem reageren. Kortom, door korte lijntjes te houden en transparant te communiceren ons reisdoel bereiken.

Opzet van het digitale handboek systeem van De FranchiseAdviseur;

Indien u interesse heeft in het digitale franchisehandboek, dan laten wij u graag zien hoe wij het op maat voor u maken en demonstreren wij de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid.

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur