Franchisenemers gezocht

Wat kunnen wij voor u als (kandidaat) franchisenemer betekenen?

In Nederland zijn er tussen de 800 en 1000 franchiseformules. Er is dan ook altijd wel een formule die op zoek is naar franchisenemers. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Hieronder leest u op welke wijze wij u van dienst kunnen zien.

Reeds in procedure met een franchiseformule

U bent reeds in een procedure met een franchiseformule en u heeft behoefte aan advies van een specialist. 

Wanneer u in gesprek bent met een franchiseformule, dan komt er een moment dat u de juridische documenten ter inzage aangeleverd krijgt. Op dat moment is het raadzaam om een franchise adviseur met u mee te laten kijken. Deze externe adviseur kan de documenten beoordelen en u hierin goed adviseren. U gaat in de meeste gevallen een overeenkomst voor 5 jaar aan. Da dan wilt u natuurlijk graag dat de zaken goed geregeld zijn. In goede tijden komt een juridisch document meestal niet meer op tafel, maar het gaat er juist om dat zaken goed zijn vastgelegd op momenten dat het onderling wat minder goed gaat.

Aansluiten

U wenst bij een formule aan te sluiten en bent op zoek naar een specialist om tussen die 800-1000 formules de juiste te vinden.

Klik hier: Franchisenemers gezocht

Staat op onze site geen formule bij die aansluit bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Want er zijn natuurlijk veel meer franchiseformules die op zoek zijn naar franchisenemers. Vanuit ons netwerk hebben we contact met veel andere franchiseformules, maar ook met de diverse platformen waarop de meeste franchiseformules zijn aangesloten.

Welke franchiseformule past

Aansluiten bij een franchiseformule? Maar welke? 

U wilt aansluiten bij een franchiseformule maar u weet niet goed welke formule het beste bij u past. Wij begeleiden u om de juiste keuze te kunnen maken. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis, zodat we de wensen en verwachtingen naar elkaar kunnen uitspreken. Wanneer we vervolgens actief voor u op zoek gaan, dan betaalt u een vast uurtarief voor de werkzaamheden die we voor u verrichten. Deze werkzaamheden voeren we uiteraard in overleg met u uit, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Extern advies voor de ervaren franchisenemer

U bent reeds franchisenemer en u ervaart iets waar u extern advies bij nodig heeft. Onze franchiseadviseurs begeleiden u graag. Met bijna 25 jaar ervaring in franchise geven u een deskundig advies. Of het nu gaat om een juridisch vraagstuk of mediation, onze franchiseadviseurs kunnen u hierbij begeleiden. Bij ons staat u er namelijk niet alleen voor.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 085 – 401 1699 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer weten? Bel direct: 085 401 1699

Bart geeft u graag meer informatie.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.