Franchisenemers gezocht

Klik hier: Franchisenemers gezocht

Staat er geen formule bij die aansluit bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Er zijn natuurlijk veel meer franchiseformules die op zoek zijn naar franchisenemers. Vanuit ons netwerk hebben we contact met veel andere franchiseformules, maar ook met de diverse platformen waarop de meeste franchiseformules zijn aangesloten.

Wat kunnen wij voor u als (kandidaat) franchisenemer betekenen?

U bent reeds in een procedure met een franchiseformule en u heeft behoefte aan advies van een specialist

Wanneer u in gesprek bent met een franchiseformule, dan komt er een moment dat u de juridische documenten ter inzage aangeleverd krijgt. Op dat moment is het raadzaam om een extern adviseur met u mee te laten kijken om de documenten te beoordelen en u hierin te adviseren. U gaat in de meeste gevallen een overeenkomst voor 5 jaar aan, dus dan wilt u natuurlijk graag dat de zaken goed geregeld zijn. In goede tijden komt een juridisch document meestal niet meer op tafel, maar het gaat er juist om dat zaken goed zijn vastgelegd op momenten dat het onderling wat minder goed gaat.

U wenst bij een formule aan te sluiten en bent op zoek naar een specialist om tussen die 800-1000 formules de juiste te vinden

U wilt aansluiten bij een franchiseformule maar u weet niet goed welke formule het beste bij u past. Wij begeleiden u om de juiste keuze te kunnen maken. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis, zodat we de wensen en verwachtingen naar elkaar kunnen uitspreken. Wanneer we vervolgens actief voor u op zoek gaan, dan betaalt u een vast uurtarief voor de werkzaamheden die we voor u verrichten. Deze werkzaamheden voeren we uiteraard in overleg met u uit, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

U bent reeds franchisenemer en u ervaart iets waar u extern advies bij nodig heeft

Onze franchiseadviseur begeleidt u graag en heeft reeds 20 jaar ervaring in franchise. Of het nu gaat om een juridisch vraagstuk of mediation, onze franchiseadviseur kan u begeleiden. Bij ons staat u er namelijk niet alleen voor.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Frank via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in Franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Chantal van Gerven, DISC specialist en Formulemanager bij De FranchiseAdviseur