Mediation

De FranchiseAdviseur gaat uit van het standpunt dat een formule pas een succes kan zijn als franchisegever en franchisenemer samenwerken. De partijen moeten levellen, op een lijn zitten, dezelfde taal spreken, één doel na streven en weten wat ze aan elkaar hebben. Mediation is dan niet nodig. 

Mediation; voorkomen is beter dan genezen

Daarom hameren onze adviseurs op een goede basis onder een franchise formule. Een dichtgetimmerde franchiseovereenkomst, een helder en compleet franchisehandboek, een transparante exploitatiebegroting, een reëel jaarplan en een goed doordacht werving & selectie plan.

Lukt dit niet. Dan zullen advocaten het bij de rechter moeten voorleggen.

Maar soms is het (bijna) te laat……

Niet bij elke formule zijn wij vanaf de start in beeld. Kleine hiaten in de basis worden soms onoverbrugbare kloven in de samenwerking. Dan is het tijd voor mediation. 

Neutrale partij

Er zijn genoeg voorbeelden van belangenverstrengeling, inkoopdiscussies, omzetoorlog en andere onduidelijkheden. Wij zijn dan de neutrale partij. Wie denkt wat? Wie wil het hoe? Waar ging het mis? Wat is er onduidelijk?
Het moet gek lopen als wij de partijen niet samen aan tafel krijgen en de neuzen weer dezelfde kant op laten wijzen. Want ons doel is om van uw franchiseformule een succes te maken.

mediation

Bel ons voordat het te laat is040 – 78 78 474 of vul het onderstaande formulier in:

Mediator nodig?

Mail voor een vrijblijvende afspraak.


    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

    Hidden
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.