Strategisch Business Model Canvas

Een bedrijf starten of verder ontwikkelen;

  • U heeft daar wel ideeën bij maar waar moet u beginnen?
  • Welke bril heeft u op? De roze van kansen en sterkten? De zwarte van  zwakte en bedreigingen? Of de bril met euro-tekens?

Met het Strategisch Business Model Canvas maken we een foto van uw bedrijf. Hiermee visualiseren we hoe uw bedrijf eruit ziet over twee jaar. Vervolgens rekenen we terug wat we moeten doen om dit te realiseren.

Praktijkgericht proces

Middels dit strategisch businessmodel leiden wij u door een praktijkgericht inspirerend proces. Wij halen directie en management uit hun comfort zone en dagen ze uit om onder deskundige leiding de strategie vorm te geven. Uw kernwaarden verankeren we in uw bedrijfsprocessen en we stemmen ze af op de wensen van uw klanten.

Gewenste resultaat

Vanaf de foto rekenen we terug in de tijd en zien we wat we de komende twee jaar moeten doen om op het punt van de foto aan te komen. Vervolgens zetten we de bevindingen om in acties, meetpunten en verdeling van verantwoordelijkheden. Het Strategisch Canvas is een gestructureerde en controleerbare manier gebleken om het door u gewenste resultaat te bereiken.

Hoe werkt het Strategisch Business Model Canvas? 

Wilt u weten hoe het Strategisch Business Model Canvas precies werkt. Klik dan  hier voor een uitgebreide uitleg. Het Strategisch Business Canvas Model is toe te passen in verschillende situaties. Waarom u dit canvas zou moeten gebruiken, leest u hier. Uiteraard vertellen wij tijdens een persoonlijk gesprek graag hoe wij u kunnen helpen. Vul het contactformulier in zodat we snel een afspraak kunnen maken. 

Strategisch canvas inzetten? Bel direct: 085 401 1699

Vul uw e-mailadres in dan nemen wij contact met u op.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Het strategisch business model canvas

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.