Update franchise documenten

Bent u als franchisegever toe aan een volgende stap in franchising? Of wilt u checken of uw documenten nog up to date zijn? Wij bieden u ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van uw franchiseformule en controle van bestaande documenten. Want ontwikkeling vraagt om een regelmatige update. 

Update franchisehandboek en franchiseovereenkomst

Handboek

In nauw overleg  met u scherpen we de bestaande businessplannen aan. Ook screenen we de huidige documenten, zoals franchiseovereenkomsten, contracten en het formulehandboek.

Zeker met nu de nieuwe franchise wetgeving van kracht is, is het goed om te kijken of uw bestaande overeenkomsten nog actueel zijn.

Continuïteit formule

Daarbij adviseren wij u ook over de continuïteit van uw formule. Binnen ons team hebben we experts op het gebied van onder meer (interim) formulemanagement, managementinformatiesysteem en werving en selectie. Dit zijn enkele bouwstenen van ons dienstenpakket die we graag voor de ontwikkeling van uw organisatie inzetten.

Wij begeleiden u graag bij het maken van de volgende stap. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of bel ons op 040-78 78 474.

Actuele documenten?

Mail ons. Wij checken het graag voor u!

      Daag ons uit

      Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

      Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur