Update franchise documenten

Bent u als franchisegever toe aan een volgende stap in franchising? Of wilt u checken of uw documenten nog up to date zijn? Wij bieden u ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van uw franchiseformule en controle van bestaande documenten. Want ontwikkeling vraagt om een regelmatige update. 

Update franchisehandboek en franchiseovereenkomst

Handboek

In nauw overleg  met u scherpen we de bestaande businessplannen aan. Ook screenen we de huidige documenten, zoals franchiseovereenkomsten, contracten en het formulehandboek.

Zeker met nu de nieuwe franchise wetgeving van kracht is, is het goed om te kijken of uw bestaande overeenkomsten nog actueel zijn.

Continuïteit formule

Daarbij adviseren wij u ook over de continuïteit van uw formule. Binnen ons team hebben we experts op het gebied van onder meer (interim) formulemanagement, managementinformatiesysteem en werving en selectie. Dit zijn enkele bouwstenen van ons dienstenpakket die we graag voor de ontwikkeling van uw organisatie inzetten.

Wij begeleiden u graag bij het maken van de volgende stap. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of bel ons op 085 – 401 1699.

Actuele documenten? Bel direct: 085 401 1699

Vul uw e-mailadres in dan nemen wij contact met u op.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.