ActivLease

In 2015 zette Jeroen Zaal ActivLease op de kaart als een bedrijf met expertise in leasing, automotive sales en aftersales. Met 45 jaar ervaring zetten gepassioneerde lease intermediairs zich in voor zelfstandige ondernemers. Ze regelen dat u als zelfstandige met 1 auto, tot mkb’er met 200 medewerkers voordelig mobiel kan zijn.

ActivLease wil ondernemers zo goed mogelijk helpen en daarbij de beste deals kunnen aanbieden. Door het brede netwerk aan dealers en leasemaatschappijen laten ze klanten profiteren van een groot inkoopvoordeel.

De ambitie van ActivLease is om dé lease intermediair te worden die bij iedere zelfstandige en mkb-er bekend staat als de tussenpersoon die het onderscheid maakt en daadwerkelijk vertaalt naar een aantoonbaar voordeel. Daarbij communiceert ActivLease altijd snel en transparant.

ActivLease staat voor:

  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparantie
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk

Ben je enthousiast geworden van deze formule en wil je graag in contact worden gebracht met deze formule? Dan kun je vrijblijvend een mail sturen via ons contactformulier onderaan deze pagina.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.