Auto-Care

Over Auto-Care

In 1994 is Auto-Care gestart. Door contacten in Amerika werd het duidelijk dat het herstellen van o.a. hagel- en parkeerschade steeds geavanceerder werd en schade als uitdeuken ook hersteld kan worden zonder overspuiten!
Daar zagen wij voor Europa wel een gat in de markt!
Uitdeuken zonder spuiten bespaart u tijd en geld en is uw auto weer als nieuw!

Franchisenemer of loondienst?

Hoe werkt het om franchisenemer te worden? Wanneer je aangeeft geïnteresseerd te zijn zullen we een gesprek hebben over wat jou motiveert om dit werk te doen. Sluit dit aan bij wat wij zoeken dan beginnen we met een “kennismakingstraining”. In deze training kunnen we vaststellen of het iets voor ons beide is. Kom je daar doorheen dan gaan we aan het echte werk beginnen. We trainen je op het gebied van uitdeuken in je vrije tijd, dus naast je huidige baan. Heb je genoeg uren getraind en de kennis voldoende onder de knie dan ga je met een ervaren Auto-Care specialist meelopen voor een bepaalde tijd om de kneepjes echt meester te worden. Daarna ga je in het afgesproken gebied aan het werk. Wij helpen je door middel van training, reclame en actieve werving aan klanten.

Zelfstandig

Omtrent de investering om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan hebben wij verschillende regelingen waarbij het uitgangspunt is dat er eerst succes geboekt moet worden voor we iets in rekening brengen. Dit is voor de franchisenemer de garantie om met ons in zee te gaan.

Interesse?

Vindt je het vak interessant maar wil je (nog) geen franchisenemer worden dan bieden we ook de mogelijkheid voor een dienstverband wat doorloopt of op termijn omgezet kan worden in een franchiseovereenkomst. De leerweg blijft in beide gevallen hetzelfde.

Natuurlijk verlangen wij ook het een en ander van onze vertegenwoordigers op het gebied van vakkennis en presentatie. Om te beginnen vragen wij het volgende:

Oefening, geduld, gevoel en inzet zijn de sleutelwoorden om een volmaakte uitdeukspecialist te worden. Daarnaast willen wij:

  • Middelbare opleiding (autotechniek of schadeherstel)
  • Affiniteit met mensen en auto’s
  • Punctueel en geduldig te werk kunnen gaan
  • Stressbestendig
  • Teamgericht
  • Contact

Voel je wat voor onze organisatie en zie jij jezelf al als zelfstandig ondernemer werk verrichten voor de meest uiteenlopende klanten en merken. Reageer dan nu en stuur je CV met begeleidend schrijven waarom we met jou verder moeten gaan naar:

Auto-Care training en begeleiding B.V.
Grote Marktstraat 11-13
3841 AH Harderwijk

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.