Autorijschool Be Free B.V.

Pascal Brus is eigenaar van autorijschool Be Free. Hij was nog maar 19 jaar jong toen hij zijn instructeursbewijs heeft gehaald. Hiermee was Pascal in 1995 de jongste rijinstructeur van Nederland. Het autorijden is hem met de paplepel ingegeven. Pascals vader had een eigen autorijschool. Toch koos Pascal in 1995 om het vak eerst ergen anders te leren. Hij startte bij een andere autorijschool in loondienst om vervolgens als vennoot bij het bedrijf van zijn vader aan de slag te gaan.

Rijles geven

Na tien jaar rijles te hebben gegeven, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: de politieacademie. Zijn vader bleef de autorijschool voortzetten, al is hij inmiddels met pensioen. Toch is het rijles geven altijd blijven trekken. Daarom heeft Pascal in 2019 opnieuw zijn bevoegdheid gehaald en is hij een nieuwe rijschool begonnen. In korte tijd zat zijn agenda weer bomvol met afspraken.

Daarom is hij met zijn succesvolle autorijschool een franchiseformule gestart. Zo kan hij de grote stroom van leerlingen beter aan. En door samen te werken heeft ook de individuele rijinstructeur als franchisenemer vele voordelen. Bent u rijinstructeur en wilt u de voordelen van eigen baas en ervaren, maar ook de zekerheid van een stevige organisatie achter u? Dan is franchisenemer worden bij Autorijschool Be Free iets voor u.

Franchiseorganisatie Be Free

Be Free is een franchiseorganisatie die rijinstructeurs helpt een goede onderneming op te zetten. Als rijinstructeur bent u uw eigen baas en kunt u onder andere zelf uw werktijden bepalen. Door u aan te sluiten bij franchiseorganisatie Be Free bent u verzekerd van deskundig advies en begeleiding door ervaren rijinstructeurs. Zij weten als geen ander hoe u een succesvolle rijschool opzet. Daarnaast wordt u onderdeel van een team en heeft u altijd collega’s om mee te sparren of om elkaar te helpen.

Als rijinstructeur is het aantrekken van leerlingen één van de belangrijkste dingen. Bij voldoende leerlingen is er voldoende financiële zekerheid. Zij helpen u dan ook actief bij het aantrekken van nieuwe leerlingen. Dit doen zij door marketingacties in uw regio, op social media en door te helpen met het opbouwen van een stevig netwerk.

Franchiseformule Autorijschool Be Free

Kwaliteit

Autorijschool Be Free staat voor kwaliteit. Het doel is om jonge mensen op te leiden tot ervaren en bekwame weggebruikers. Daarom biedt Be Free haar franchisenemers het allerbeste. Wanneer u zich aansluit bij deze franchiseformule kunt u rekenen op de volgende ondersteuning:

  • Begeleiding, training en advies vanuit het hoofdkantoor
  • Persoonlijke marketing door een marketingbureau (werving leerlingen)
  • Inkoopkorting
  • 100% vrije agenda indeling
  • Intranet (voor goede interne communicatie)
  • Zelfstandig ondernemerschap onder het dak van Be Free
  • Goede en nieuwste lesmethode
  • Volledig ingerichte les leaseauto (ook voor starters)
  • Eigen exclusief gebied
  • Bonusregeling

Franchise starten

Wilt u een franchise starten en aansluiten bij autorijschool Be Free? Voor meer informatie over deze formule kunt u contact opnemen met ons. Bel 085 – 401 1699 of stuur vrijblijvend een mail. Wij brengen u graag met deze franchisegever in contact.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.