Bakkertje Bol

De Bakkertje Bol familie: jarenlange ervaring

Franchiseformule Bakkertje Bol is sinds 1984 actief in Eindhoven. In het begin waren zij actief als Banketbakkerij Van de Looveren. Vanaf 2006 bestaan zij onder de naam Bakkertje Bol. Zoals gebruikelijk bij familiebedrijven neemt vroeg of laat de jongere generatie het spreekwoordelijke stok(brood)je over. Dochter Loes leerde het vak van haar vader in de praktijk en bouwt samen met gemotiveerde medewerkers aan de toekomst van de Bakkertje Bol familie.

“Traditie, ambitie en motivatie gaan hand in hand.”

Franchisegever Bakkertje Bol

Het bakkersambacht

Het begint allemaal bij de Bakkertje Bol Bakkerij. Hier ziet u nog het echte bakkersambacht. Het team van bakkers is alleen tevreden met het allerbeste resultaat. Daarvoor zetten ze zich iedere dag opnieuw voor de volle honderd procent in. De bakkerij is dan ook het kloppend hart van deze franchiseformule! De recepturen zijn de basis, de ervaring en de liefde voor het bakkersvak doen de rest. In de bakkerij van Bakkertje Bol worden iedere dag de beste ingrediënten op een ambachtelijke wijze verwerkt tot al het lekkers dat zijn weg vindt naar onze winkels.

“Onze teams geven in de winkel de laatste “finishing touch” aan ons product: ‘klaar om mee te nemen’.”

De Bakkertje Bol formule

Franchiseformule Bakkertje Bol is inmiddels een begrip bij een groot deel van het winkelpubliek in Eindhoven, Den Bosch en Breda en zij zijn klaar om te groeien. Dit doen ze in samenwerking met goede franchisenemers die als winkelbakker niet alleen de ‘finishing touch’ kunnen verzorgen, maar als ondernemer ook de Bakkertje Bol-vestiging kunnen managen.

  • Vertrouwen in het concept.
  • Vertrouwen in lokaal ondernemerschap.
  • Vertrouwen in de kracht en snelheid van kleine horecabedrijven.

Tegelijkertijd geloven ze ook in de voordelen van schaalgrootte, in centralisering van bepaalde bedrijfsactiviteiten, zoals marketing en inkoop, in uniformiteit en in een efficiënte taakverdeling. Franchising is het business format dat hier het beste bij past. De franchisenemers van Bakkertje Bol zijn hun belangrijkste partners.

Klanten kiezen voor Bakkertje Bol vanwege de gezellige sfeer, gastvrijheid, het heerlijke Brabantse assortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelheid en het gemak. Hiermee speelt de formule slim in op de behoeften van het winkelend publiek.

Broodje van franchiseformule Bakkertje Bol

Franchisenemer worden bij Bakkertje Bol?

Om franchisenemer te kunnen worden van uw eigen Bakkertje Bol winkel behoort gastgerichtheid in uw DNA te zitten. We benoemden het al: traditie, ambitie en motivatie gaan bij Bakkertje Bol hand in hand. De traditie als gezellige en lekkere winkel hebben ze al. Ze zijn gemotiveerd om u te ondersteunen bij het succes maken van uw winkel. Diezelfde motivatie en ambitie verwachten zij ook van u als toekomstige franchisenemer.

Bakkertje Bol helpt u uw franchise starten met hun kennis en kunde als serviceorganisatie. Als franchisenemer hoeft u niet in het midden van de nacht het bed uit. Franchisegever Bakkertje Bol levert alle verse producten en ingrediënten aan bij de winkel, waar u als franchisenemer de laatste ‘finishing touch’ geeft.

Van u komt het ondernemerschap, creativiteit en onuitputtelijke inzet om er elke dag met uw team een feest van te maken. Met name de zelfstandigheid, maar ook de behoefte om intensief samen te willen werken is een vereiste en een sleutel tot gezamenlijk franchisesucces.

Als franchisenemer bij Bakkertje Bol bent u zeven dagen in de week open voor bezoekers. Daarnaast moet u tijd besteden aan alle andere bedrijfsactiviteiten. Een kwestie van goed managen. Maar dan kunt u er ook een goede boterham mee verdienen!

Heeft u interesse in deze bourgondische formule? Dan kunt u dit kenbaar maken via het mailadres info@bakkertjebol.nl of vul onderstaand contactformulier in zodat wij spoedig contact met u op kunnen nemen. Op verzoek kan er een kennismakingsbrochure toegestuurd worden waarin meer informatie staat over franchisenemer worden bij Bakkertje Bol.

Franchisevestiging Bakkertje Bol

 

 

 

 

terug naar franchise overzicht

Facts & Figures

  • 7 dagen per week open
  • 4 franchisevestigingen
  • 12 specialiteiten

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.