Restaurant Blauw

Bij restaurant Blauw geniet men van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediënten serveren zij in hun restaurants in Utrecht en Amsterdam traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch. Vis, vegetarisch of vlees, een uitgebreide rijsttafel of een authentiek gerecht van een van de vele eilanden: het is altijd genieten van de vele smaken die Indonesië rijk is.

Restaurant Blauw is niet zomaar een Indonesisch restaurant….Blauw Utrecht is in 2016 uitgeroepen tot beste Indonesische restaurant in Nederland!

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag meer willen weten over restaurant Blauw, klik dan hier om een kijkje te nemen op hun website. Ook vindt u restaurant Blauw Amsterdam terug in de Lekker 2017, dé objectieve en onafhankelijke restaurantgids van Nederland.

Blauw impressie

Om het succes en de heerlijke smaken van Blauw nog meer te kunnen delen, is Blauw is op zoek naar ambitieuze ondernemers met een uitgesproken passie voor horeca om een eigen vestiging te kunnen starten.

De FranchiseAdviseur begeleidt restaurant Blauw bij de ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule. Mocht u interesse hebben in deze succesvolle formule, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur