Brazuca Coffee

Als u wilt genieten van goede koffie dan bent u bij Brazuca aan het goede adres. Hoog kwalitatieve bonen uit Brazilië worden door Tiago Gawlinski, de man achter Brazuca Coffee, zelf gebrand. Zijn liefde van de boon naar het eindproduct proeft u dan ook terug. Wanneer u bij één van de vestigingen naar binnen loopt, waant u zich direct in Braziliaanse sferen. Naast heerlijke koffie hebben ze ook versgeperste sappen, Acai bowls en andere typische Braziliaanse gerechten op de kaart staan.

Brazuca Braziliaanse Ondernemer van het Jaar

Op de Braziliaanse MKB beurs in Amsterdam ontving Tiago in 2019 de award voor “beste Braziliaanse ondernemer in Nederland” met Brazuca coffee. Met zijn mooie verhaal over hoe hij vol passie Brazuca is begonnen, veroverde hij vele stemmen.

Op zoek naar franchisenemers

Deze mooie franchiseformule heeft op dit moment 5 franchisevestigingen. Drie daarvan zijn in Amsterdam gevestigd , één in Rotterdam en natuurlijk is er een vestiging in Brazilië. Op dit moment is Brazuca Coffee nog steeds nog steeds opzoek naar geschikte franchisekandidaten. Deze kandidaat franchisenemers moeten dezelfde passie hebben voor koffie en deze willen uitdragen. Daarnaast moeten zij gastvrij en ondernemend zijn, en lef hebben.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze formule? Of wilt u informatie over franchise in het algemeen? Neem dan contact met ons op via 085 – 401 1699. Wij brengen u graag met hen in contact.

 

 

terug naar franchise overzicht

Franchisevestigingen

  • 3 in Amsterdam
  • 1 in Rotterdam
  • 1 in Brazilië

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.