Brood Bezorging Aan Huis

Richard is in 2014 begonnen met het bezorgen van brood aan huis en zijn eigen onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. Daarom heeft hij begin 2018 besloten om zijn succes met anderen te delen en het concept als franchiseformule in de markt te zetten onder de naam ‘Brood Bezorging Aan Huis’. Waar kleinere bakkers het soms moeten afleggen tegen de supermarkten, groeit Brood Bezorging Aan Huis met haar concept juist verder door. Dit doen zij door samen te werken met de beste bakkers in Nederland, welke zijn aangesloten bij Topbakkers.

Missie

Het is de missie van Richard om zoveel mogelijk mensen ambachtelijk brood te laten eten. Dit kan eenvoudig via Brood Bezorging Aan Huis. Door de keuze van bezorging aan huis wordt het voor de klant gemakkelijk om dagelijks vers en ambachtelijk brood te eten. Op vaste dagen worden ambachtelijke bakkersproducten bij u thuisbezorgd, zonder bezorgkosten. Geen wachtrijen bij de bakker, niet mispakken op uw favoriete brood en u heeft de keuze uit een ruim assortiment.

Brood bezorging aan huis

Waar kleinere bakkers het soms moeten afleggen tegen de supermarkten, groeit Brood Bezorging Aan Huis met haar concept juist verder door. Dit doen zij door samen te werken met de beste warme bakkers in Nederland, welke zijn aangesloten bij Topbakkers. Als ondernemer bij Brood Bezorging Aan Huis ben je concurrent van de supermarkten en de traditionele bakkers. Het voordeel van Brood Bezorging Aan Huis is dat het goedkoper is dan de traditionele bakkers. Richard koopt scherp in en heeft geen kosten voor een winkel. Ook zijn er geen kosten door bederf, er wordt op maat ingekocht. Dit is allemaal ten gunste van de consument.

Start een eigen onderneming

Brood Bezorging Aan Huis biedt u een uitgelezen mogelijkheid om met zeer geringe opstartkosten een eigen onderneming te starten. Mocht u interesse hebben in deze formule, of wilt u meer weten over de dienstverlening van De FranchiseAdviseur, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met 040-78 78 474. Ook kunt u een bericht achterlaten via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur