Clevers

1985 het begin

In 1985 is Theo Clevers begonnen met een eigen cafetaria, waar hij startte met de verkoop van ijs. Niet veel later ging het bedrijf over op alleen ijs, gemaakt van de meest mooie ingrediënten. Passie en vakmanschap is in al die jaren alleen maar gegroeid.

Bij Clevers start je een ijssalon op hoog niveau

Vakbekwaamheid

Om zich in het vak van ijsbereider te bekwamen, volgde Theo Clevers cursussen basis ijskeuken, ijsspecialist en Meesterijsbereider. Natuurlijk blijft het hele Clevers team altijd bezig zich te bekwamen op het gebied van ijs, met daarbij altijd oog hebbende voor de nieuwste trends.

ijs

In de prijzen

Sinds de Nationale IJstest van het Algemeen Dagblad in 1995 is het snel gegaan, het AD omschreef het vanille ijs van Theo Clevers als “zalig”, aardbeien ijs “fris met mild aroma”, het algemene oordeel was “De winnaar! Een adres waar je een paar kilometer voor omrijdt. Ook hygiënisch perfect. Zo hoort het!”. Theo Clevers bleef nuchter, “ik pik natuurlijk wel mijn graantje mee en geniet van mijn eerste plaats”. Het jaar daarop prolongeerde IJssalon Clevers de titel. In 2000 behaalde Theo Clevers de titel “IJssalon van het jaar 2000”. Nu jaren later is de erelijst groots en behoort IJssalon Clevers tot de meest bekroonde ijssalons van Nederland: van IJssalon van het jaar , gouden ijscoupe , de gouden ijsspatel , meest markant horeca manager en winnaar van de smaak van Nederland en natuurlijk de in december 2014 gewonnen Coppa D’oro ( de gouden beker ) in Italië Ondanks alle prijzen blijft het iedere dag een uitdaging om het lekkerste ijs te maken

Vestigingen

Omringd met enthousiaste medewerkers ging het erg goed in Grubbenvorst vanaf 1985 groeide ijssalon Clevers uit tot een begrip in de regio. Zo werd er in 2000 een tweede ijssalon geopend: IJssalon Clevers Arcen was een feit. In 2008 kwam er een ijssalon in het mooie Overloon en in 2013 opende IJssalon Clevers Plasmolen. Om de kwaliteit en service te kunnen blijven verlenen zijn alle ijssalons zelfstandige bedrijven en is Theo zich volledig gaan richten op de moderne ijsmakerij. Momenteel telt de franchiseformule van Clevers 8 vestigingen in Brabant en Limburg.

Clevers IJs

Om een kijkje te nemen op de website van Clevers klik hier

Bij Clevers start je een eigen ijssalon op hoog niveau. De FranchiseAdviseur begeleidt Clevers IJs bij de ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule. Mocht u interesse hebben in deze succesvolle formule, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met 085 – 401 1699 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.