ColorGlo

Color Glo is opgericht in 1976 en is marktleider op het gebied van de reparatie, restauratie en re-conditionering van bekleding, in alle kleuren. Wereldwijd beschikken zij over een netwerk van meer dan duizend franchisenemers die zich samen met hun medewerkers dagelijks met hart en ziel voor hun klanten inzetten. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste materialen.

Color Glo is ISO  gecertificeerd.

Er is een eigen research & development afdeling. ColorGlo produceert de gepatenteerde producten die in het reparatieproces gebruikt worden zelf.

Het team

Color Glo is een franchise- organisatie. Ieder rayon wordt door een zelfstandig ondernemer beheerd. Dat staat garant voor een vriendelijke, snelle service en uitstekende kwaliteit.

Klanten

Color Glo heeft duizenden klanten waaronder: verzekeraars, autodealers, theaters & bioscopen, jachthavens, fleetowners, scholen, luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en leasemaatschappijen.

Milieuvriendelijk

Bij het reparatieproces wordt er gebruik gemaakt van gepatenteerde producten die buitengewoon milieuvriendelijk, niet brandbaar en geurvrij zijn. Deze producten drogen in enkele minuten waardoor de klant, na de reparatie, de investering vrijwel direct weer in gebruik kan nemen.

Om een kijkje te nemen op de website van ColorGlo klik hier

Is uw interesse gewekt? Laat dan hieronder uw gegevens achter en De FranchiseAdviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur